Witam, kolega ma dosyć ograniczony fundusz na kolumny stereo, najlepiej 2 drożne, gdyż zwrotnice w 3 drożnych mogą być drogie. Kwota jaką dysponuje to 300 zł. Kolumny powinny grać głośno, nie zależy mi na średnich tonach (oczywiście nie na tyle, żeby ich w cale nie było :razz: ) oraz na zejściu. Wysokie tony wystarczy, aby były poprawne. Powinno też być dużo basu (może łupać - w sumie nawet lepiej :lol: ). W skrócie - kolumny do "techno itp."
Znalazłem, wydawać się może, idealny projekt kolumn w tym przedziale cenowym i na budżetowych głośnikach STX'a. Wymiary obudowy podane, wszystko jak na tacy, tylko kupić przetworniki, materiały i można budować.

Opisałem wyżej moje wymagania, a raczej kolegi, i teraz mam do Was pytanie - czy ta konstrukcja tak zagra?
Znalazłem, wydawać się może, idealny projekt kolumn w tym przedziale cenowym i na budżetowych głośnikach STX'a. Wymiary obudowy podane, wszystko jak na tacy, tylko kupić przetworniki, materiały i można budować.

Opisałem wyżej moje wymagania, a raczej kolegi, i teraz mam do Was pytanie - czy ta konstrukcja tak zagra?
Skomentuj