Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Proszę o ocenienie zestawu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Proszę o ocenienie zestawu

Znacie mnie już z odwiecznego problemu z nagłośnieniem, ale dostałem propozycję i proszę o ocenę czy warto kupić. Przypomne chodzi Głośne słuchanie Techno.

Satelity - Głośnik Beyma Tweeter CP-22 PLUS 10"-BASS 10G200 - 900zł sztuka
    Subwoofer - 15" W obudowie takzwanej ODWROTCE Moc 300WAT - 800zł
    Wzmacniacz w jednej obudowie Moc 2x200 Wat na Satelity i 300Wat na SubBass z przestrajalnym Crossoverem - 1000zł

Całość - 3600zł

Wykonawca twierdzi ze przy tym zestawie będe miał w domu jak na Love Parade

a po co takie moce w domu? chyba za masz pokoj 50-60m.kw

Skomentuj

Popieram micsta1, przy takim zestawie to juz nie jest "glosne" sluchanie techno :) Z tego co pamietam pisales ze nie masz za duzo miejsca. Moze sie okazac ze sie sciany rozpadna

Skomentuj

na imprezy dobre ale do domu za mocne i za drogie

Skomentuj

15" w pokoju to niezle ale nie wiem jeszcze skad ten glosnik wezmie powietrze do poruszenia, jak fale sie rozejda?? Jak masz pokoj wiekszy niz 40m kw to moze cos tam zagra ale jak masz 15m kw to za ta kase lepiej kupic dobra 10" + dobry wzmak i tez bedzie wypas. No chyba ze masz jakies inne poglady jak ja ale ja na starosc wole miec jako taki sluch by dalej konstruowac sprzet ;] Wiesz przed kupnem przemysl dobrze czego tak naprawde potrzebujesz.
          Pozdrawiam

Skomentuj

Temat uważam za zamkniety

Skomentuj

proponuje podprowadzic do domu sile bo z 230V to nie ujedziesz takiej mocy hehehe

aaa i jeszcze znalezc dobrego laryngologa po pierwszym odsluchu, albo od razu isc na rente dla niedoslyszacych - czy ty czlowieku wiesz co ty piszesz?? taki zestaw to łeb urwie nawet w sali gimnastcznej

Skomentuj

troche przegioles. w sali gimnastycznej to lba nie urwie. nawet pozadnego halasu nie narobi. i sily tez nie potrzeba:). ale w domu to to bedzie niezly sajgon ale o to mu chodzilo. duzy spl i mnostwo kickbasu. nikt tez nie kaze tego rozkrecac do granic mozliwosci. kazdy ma jakies swoje wymagania, a jak ma kase to czemu ma se na cos takiego nie pozwolic zawsze moze sobie gdzies jakies imprezy robic wystarczy podpisac umowe z zaiksem :)

Skomentuj

Zestaw masakra ale gdybym miał okazje(nie za taką kase) to bym sie nie zastanawiał.Czasami jest ochota zaszaleć a tu by było w co.
                  PZDR

Skomentuj

Za małe pomiesczenie . Ten zestaw bedzie sie dusił. Ja kiedyś miałem altusy w 12m2 i jakoś tak mało efektownie grały. Jak zrobiłem impreze na nich w 30m2 to dopiero pokazyły co potrafią. Duży głośnik = duże pomiesczenie = dużo powietrza

Skomentuj

Czaruję...
                    X