Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Usher YS-13225W-XP + UA025-10 czyli klony Usher S520

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Usher YS-13225W-XP + UA025-10 czyli klony Usher S520

Witam!
    Chcę zrobić klony Usherów s-520. Mogę kupić używane zwrotnice do tych kolumn made by Killer ze Świstak.pl. Udało mi się dostać zdjęcia tych zwrotnic i coś mi w nich nie odpowiada...
    I jeszcze jedno. Mam dużo desek mdf 22mm na kolumny i bez problemu zrobiłbym jakieś podłogówki, a że mogę kupić okazyjnie głosniki YS-13225W-XP + UA025-10 i raczej robił zwrotke na nowo, to zainteresowała mnie ta kolumna http://www.loudspeakershop.eu/zestaw...us-p-1816.html Czy ktoś ma do tego zwrotnice? Czy lepiej zostać przy monitorach?
    Pozdr.

Hahah, poczytaj przyklejony temat w off topic [Ostrzeżenie]zwrotnice by killer, wtedy zrozumiesz co Ci nie pasowało
    :wink:

Skomentuj

No i faktycznie Moje przeczucia okazały się słuszne... dla przykładu wrzucam zwrotnicę zrobioną przez Killera xD
      Załączone pliki

Skomentuj

tonacja, zwrotnica jest taka sama jak w monitorach

ale jak nie kupisz tych glosnikow duzo taniej niz w akkusie to ci sie nie oplaca ichrobic bo DIY wychodzi niewiele taniej niz oryginaly ze sklepu

Skomentuj

chyba widziałem wczoraj te głośniki na alegro i może stąd ten pomysł i temat? Tylko producent na pewno dopracował zwrotki a te kilera z kalkulatora... No własnie.
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Toz w internecie bez problemu mozna znalezc gotowe zwrotnice pod ten zestaw. I nie sa to bynajmniej zwrotnice od "killera zwrotnic" w doslownym tego znaczeniu.

Skomentuj

Czaruję...
            X