Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobór kabli 2x GDN 13/50/9 + MDT 29

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bardzo fajny jest jeszcze Adam Hall KLS 225. Daj wtyczkę speakon, hehe :)

Skomentuj

tak, tylko je produkuje dla nich Procab ;p
      http://www.adamhall.com/en/Loudspeaker_Cables.html

Co do wtyczek speakon to chyba XYS ich używa? Przeglądając w markecie "Hi-Fi Choice" natknąłem się na opis amplitunera Onkyo z certyfikatem THX, tam są takie ciekawe 3-bolcowe gniazda do głośników. Co ciekawe, amerykańska wersja amplitunera, który posiadam, akceptuje banany, a europejska nie :/
      ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
        Bardzo fajny jest jeszcze Adam Hall KLS 225. Daj wtyczkę speakon, hehe :)
        Rzeczywiście mam te kabelki i są bardzo dobrej jakości i trwałe czego nie można powiedzieć o da vinci. Właśnie podejrzewałem , że procab je robi bo są identycznie wykonane.

http://www.adamhall.com/en/Speaker_C...%B2_Black.html

Skomentuj

Czy to to samo nie można osądzać po tym że robi je procab, adam hall to jeden z potentatów na rynku akcesoriów pro-audio więc może wymusić np. wyższą jakość produktu, a może nawet procab należy do grupy adama halla, musiałbym sprawdzić w katalogu. Dzisiaj jak nie zapomnę to sprawdzę czy procab i adam jest identyczny, bo chyba jeszcze mamy jakieś przewody procaba.
          3 bolcowe gniazda to chyba o XLR chodzi.

Skomentuj

Zamówiłem na stronie www.jaceksound.pl kabelek PROCAB LS/15 i RCA PPOCAB :)

[ Dodano: 2010-08-02, 18:55 ]
            Kabelki i RCA doszły. Wystąpił pewien problem. Nie mogę przeciągnąć kabli przez obudowę wtyków... Trochę za mała średnica. Może ma na to ktoś jakiś wypróbowany sposób?

Skomentuj

Sorry że odświeżam takiego kotleta, Shiver porównałeś może tego procaba z adam hall? cena tego drugiego jest całkiem fajna i zastanawiam sie czy warto dopłacić do procaba

Skomentuj

Czaruję...
              X