Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

www stx dziala

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A jaki asortyment teraz mają SZOK! a ceny to spełnienie marzeń o niedrogim i w miare dobrym sprzecie.

Skomentuj

gdn 14/50/8 ss za dwie dyszki, nie no idealnie, przedtem 28, czyli 16 złociszy zysku a to już cena za nowy glosnik

Skomentuj

micsta1, u mnie wręcz przeciwnie... ślimaczy się... nawalili jakiegoś php i teraz jakieś zdjęcia ładują mi się przez minutę i do tego muszę przewijać na dół, bo jest cały ekran pustego miejsca...

Skomentuj

znakomite ceny alphard wlasciwie moze pisac wnosek o upadłość, tylko zastanawiam sie jak długo potrwa te cudowne zjawisko na stronie stx'a ale puki co jest super

Skomentuj

Pisałem już maila z pytaniem przez ile utrzymią sie takie ceny :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ALTON
              Pisałem już maila z pytaniem przez ile utrzymią sie takie ceny :)
              dosłownie tak napisałeś?? to chyba długo się nie utrzymią

Skomentuj

te ceny są zaskakująco niskie, ale jak dla mnie mogą takie zostać;-)

Skomentuj

Nie wiem po co oni podają wyniki pmiarów do 4 miejsc po przecinku. Kogo oni chcą nabrać

Skomentuj

Wszyscy sie podniecaja...a ja sie zaczne przyczepiac:
                    - po jaka cholere tyle parametrow na stronie?
                    - [jw] po co taka dokladnosc
                    - nie wiem jak to wyglada na IE, ale u mnie na Mozilli stronka sie lekko rozjezdza
                    - wykresy, pomijajac ze nie sa do konca opisane, niepotrzebnie takie duze, i w ogole nieczytelne
                    - skoro sa wykresy ch-styk glosnikow...to czemu nie ma calych zestawow?

ale, zeby nie byc do konca negatywnie nastawionym, na plus przemawiaja oczywiscie ceny ;-)

Skomentuj

a ja zauwazylem jeszcze ze wymiary głośników są nie logiczne(te poziome) np grubość kosza "w miejscu na śrubki" ma 56mm !!

Skomentuj

esh0 -> parametrów nigdy za wiele (byle były by wiarygodne i powtarzalne). Powinni jeszcze podać w jakich warunkach było to mierzone.
                        A ceny są faktycznie cacy (ja się już zastanawiam nad estradówką GDN-30-200-8-AE)
                        pozdrawiam

Skomentuj

A propo parametrów. Może Przydałobysię zaktualizować bazę głosnikow do WinISD. Wiem że moze strata czasu ale moze dobrym pomysłem byłoby zrobienie bazy nowych głosników. Dla jednej osoby to mogłobyć duzo roboty :) ale jak by co 20 osoba wklepała parametry jednego głosnika to praktycznie bez duzego nakladu pracy powstała fajna baza którą mozna by umieścić na tej stronce. Takie małe a tyle radosci :)

Skomentuj

Chyba sobie zrobie prezent na gwiadke i zakupie tego GDN co Sw testował i 42 tak dla testów :-)

Skomentuj

Czaruję...
                            X