No widzisz kolego Ty mi proponujesz STX'y a ja czytałem różne opinie i nawet niektórzy się wypowiadają że te głośniki nawet nie grają :(
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co wybrać - co lepsze??
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Chester11-86No właśnie chciałem zbudować na głośnikach średniotonowych i wysokotonowych dwie kolumny i myślałem że taki mogę użyć
Mam nadzieje że wytłumaczyłem to w miarę zrozumiale, starałem się jak najprostszym językiem :)
Skomentuj
-
No to zrozumiałem :) Więc w niczym to nie będzie przeszkadzać jeśli w przyszłości do zestawu dołączę aktywny subwoofer??
Pytasz co słuchałem, nie będę tu nic wymyślał, ponieważ nie mam żadnego doświadczenia najlepiej jak się oprzemy na tym że zaczynam od "zera".
Kwotę jaką mógłbym na to przeznaczyć w granicach 300-400 zł. Mam nadzieję że jest to wystarczająca kwota na dwie kolumny dwudrożne wraz z zwrotnicami a także mocy takiej gdzie wzmacniacz UniAmp to pociągnie.
Jest też takie "ale" że nie mogą być to wiszące monitorki ponieważ nie ma gdzie to przykręcić. Czyli projekt musiałby zawierać kolumny podłogowe o odpowiedniej wysokości bądź małe monitory ale głosniki skierowane pod odpowiednim kątem w góre.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Chester11-86małe monitory ale głosniki skierowane pod odpowiednim kątem w góre.
Skomentuj
Skomentuj