Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomocy!!!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pomocy!!!!!

mam do kupienia skrzynie o pojemnosci 40l. i do tego glosnik o mocy 200W i czestotliwosci 25-3500Hz firmy 888 nie wiem jaki ma byc duzy wylot oraz czy ta skrzynia bedzie odpowiednia do tego glosnika. do podlaczenia do skrzyni mam amplituner o mocy 4x100 w czy to wystarczy ???/ pomozcie !!!!!!!!!!!!!!!!

wystarczy, nie wystarczy... to nie ważne. Ważne abyś tego nie kupował, bo to strata pieniędzy... poczytaj troche stronke i wymyśl swój projekt... a co do głosników to zostaw badziewiaste i nic nie warte 888, na rzecz chociażby ostatnio popularnych STX.

Skomentuj

hmm a myslales moze o glosniku z serii 999??
      Podobno o klase lepsze od 888 :)

A tak na serio to nie kupuj tego szmelcu chyba ze chcesz sobie porzucac czyms z magnesem :). Tak jak przedmowca powiem i ja zobacz temat o nowych stxach

Skomentuj

w życiu nie kupuj 888 i 999, za tą kase możesz sobie kupić zajebistego stx-a i na pewno nie pożałujesz w przeciwieństwie do tych 1 głośników

Skomentuj

widze że nastała moda na STX'y :)

Skomentuj

Tak jak ktoś fajnie napisał na forum 888 to się nadaje na popielniczkę
            Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
            Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

a pozatym w 888, 999 szybko sie pala cewki i ogulnie jest do d*** ten glosnik

Skomentuj

a ile kosztuje taki STX???? mniej wiecej ???/

Skomentuj

47zl

Skomentuj

stx - niebo
                    stajnia 888 itd. - piekło

Skomentuj

666 :0

Skomentuj

gdzies na allegro ktos sprzedawal kolumne z "oryginalnymi amerykanskimi głosnikami renomowanej firmy 888" :) ... i chcial za to chyba calkiem spore pieniadze kto wogole takie cos kupuje lol

Skomentuj

Czlowiek taki patrzy w oferte Tonsila... tudziez sklepow audio i nie widzi "tak renomowanej" marki jak 888... wiec stwierdza "wow, to musi byc top. za ta kase napewno" i kupuje :]

Skomentuj

jaki glosnik!!!!

A JAKI DAC GLOSNIK DO TEJ SKRZYNKI SUBUFEROWEJ O POJEMNOSCI 40L ????AA OTWOR JEST JUZ ZROBIMY O SREDNICY 250mm!!!!

Skomentuj

Żałosne są Twoje pytania, prowokacja Ci nie wychodzi, samo "skąd" jesteś mówi z kim mamy do czynienia.
                              Wracając dy tematu - przyglądnij się STX 25cm seri SC.
                              pozdrawiam

Skomentuj

wow to juz masz gotową skrzynkę z otworem tylko nie wiesz jaki głosnik wsadzic.a skąd wiesz czy parametrami bedzie sie nadawał do tej konstrukcji??jakbys poczytał stronke to bys wiedzial ze sie zabrałes nie od tej strony co trzeba.

Skomentuj

Czaruję...
                                X