Pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co robię nie tak. Chcę wklepać do winisd IT MDS10 DVC, lecz mam z tym lekki problem. Wersja WINISD 0.44beta . Szczerze mówiąc, te parametry na stronie producenta nie są zbyt precyzyjne. Nie ma Fs na przykład i nie wiem jak to jest czy wynika to z tego, że to dwucewkowiec? Na innym forum polecają zklepać budę BR 40l strojoną na 27hz i przy założeniu Fs 37hz. Tyle, że winisd bzdury mi jakieś pokazuje. Na pewno problem jest w parametrach dlatego zrobiłem screena:

Proszę o korektę lub wskazanie gdzie tkwi błąd. Pisali, że do BR jedną cewkę powinno się podpinać. Próbowałem bawić się impedancją, RE i Fs, ale marny efekt. Chcę sobie to zasymulować do porównania z MDS08.
Ma to być sub do auta. Potwierdzicie mi, że 40L @ 27hz przy podłączeniu tylko jednej cewki w hatchbacku pod signatem RAM3 MK2 głownie do techno, hip hopu, disko będzie dobrym rozwiązaniem?

Proszę o korektę lub wskazanie gdzie tkwi błąd. Pisali, że do BR jedną cewkę powinno się podpinać. Próbowałem bawić się impedancją, RE i Fs, ale marny efekt. Chcę sobie to zasymulować do porównania z MDS08.
Ma to być sub do auta. Potwierdzicie mi, że 40L @ 27hz przy podłączeniu tylko jednej cewki w hatchbacku pod signatem RAM3 MK2 głownie do techno, hip hopu, disko będzie dobrym rozwiązaniem?
Skomentuj