Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmacniacz unitra eltra

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmacniacz unitra eltra

Witam mam taki wzmacniacz i do niego 2 x gd 30/30 i tubę 50w z kina domowego czy mogę jeszcze coś dorzucić do tego zestawy? Dodam że zależy mi na basie a jest dość niski.

W kinie domowym nie ma tuby, tubę to dres wsadza do swojego BMW albo Calibry.
    Dorzuć lepszy wzmacniacz i lepsze kolumny bo to co piszesz to parodia sprzętu i parodia opisu tematu.
    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Z tego co napisałeś to muszę wymienić cały sprzęt a na to mnie nie stać a co do tych głośników to grają nie najgorzej mi wystarczają tylko przydał by sie lepszy bas

Skomentuj

Moglbys jeszcze dorzucic np wiatraczek.

Skomentuj

Nie zaczaiłeś sarkazmu.

Podałeś producenta wzmacniacza, bez modelu, bez parametrów. Piszesz coś o jakiejś "tubie" - ponownie zero konkretów o sprzęcie, jak i podłączeniu. Kolumny też opisane... sam widzisz jak. Wymagania nieprecyzyjne - "lepszy bas". Lepszy jakościowo? Ilościowo? Niżej schodzący? Czy byle waliło i łupało? Jak masz byle popierdółkę to gra to jak popierdółka. Zgaduję że masz jakieś stare kolumny i plastikowy pseudo-subwoofer od kina domowego. Jeśli to ma grać to zacznij od głośników stereo żeby całość była na akceptowalnym poziomie, ale znowu brak podanego budżetu i co chcesz osiągnąć.
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

o wzmacniaczu nie wiem prawie nic bo kupiłem go niedawno i jest tylko napisane to co podałem i był on w komplecie z tymi głośnikami, subwoofer jest firmy uniwersum 50w 4 0hm i gra ładnie lecz jest troszkę za mały. Zależy mi jak to nazwałeś na basie ilościowym i jakościowym.

Skomentuj

Czaruję...