No to super... zastanawiam sie jednak nad BR szczelinowym bo taki mam w subie i ładnie by mi się to zgrało... Jaką powierzchnię proponujesz? i jaka długość? bo to akurat jeszcze od wymiarów skrzynki będzie zależne. I jeszcze takie pytanie, bo zdecydować się nie mogę. Jeśli bym zastosował głośniki te 14cm... to o ile lepiej to zagra? bo mam dylemat. Jeśli zagra lepiej i efektywniej z basem i szczegółami to wolałbym te 14cm. W dodatku chciałbym aby ładnie mogły zagrać solo
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tonsil Space a nowe głośniki
Collapse
X
-
dla jakiego glosnika i w jakiej obudowie?
jezeli mowa o ARN 116 to szybko pisz do tego sprzedajacego czy jeszcze aktualne!
Zamieszczone przez schwalbaJeśli bym zastosował głośniki te 14cm... to o ile lepiej to zagra? bo mam dylemat.
do w/w STXow nie potrzebny jest sub
no ale min te 6l trzeba dac :???:
Skomentuj
-
niestety nie
space maja efektywnosc na poziomie 88-90db a ARN jedynie 84db i mniejsza moc
ale do posluchania dosc glosno w domu w zupelnosci wystarcza
schwalba, jak juz pisalem wysokotonowka to mission z allegro
http://allegro.pl/glosnik-wysokotono...243845706.html (w tej chwili aukcja nie wystawiona)
glosnik kosztuje 10zl a w zamowieniu grupowym kosztowal 4zl/szt :!:
do tego dorobic front (jak bede mial czas to zajme sie tym) i masz tanie monitorki
co do zwrotnicy to jak pisalem mam te glosniki na stanie i moge ja zaprojektowac. bedzie to raczej cos prostgo
Skomentuj
-
No spoko... Wiesz nie znam się i nawet nie wiem jak się to montuje w te fronty XD. W dodatku jesli policze sobie 2x 10zł plus fronty, nie wiem za ile, i do tego wysyłka to i tak zapłacę tyle samo co kupić w Nowym Elektroniku gdzie mam blisko, STXy za 60zł przy okazji wezmę terminale... Zresztą nie wiem weź mi trochę doradź i pomóż bo nie znam się w takim stopniu. Aha.. i skąd te fronty wezmę jak coś? XD. No i nadal brak mi wiadomości na temat zwrotnic, kto jak i za ile...
Skomentuj
Skomentuj