Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil GDM 16/80/1 czy STX GDM-14-150-8-SCX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tonsil GDM 16/80/1 czy STX GDM-14-150-8-SCX

W zestawie 3-drożnym muszę wymienić głośniki średniotonowe . Czy zastąpienie Tonsila STX -em to dobry wybór (zwrotki i tak będą projektowane) ? STX mi bardziej "leży " , poza tym będę tam kupował sporo rzeczy , to przy okazji mogę wziąć głośniki . Czy obiektywnie można stwierdzić który jest lepszy , czy tylko wyższość świąt :grin: , Pzdr

silver_stas, raz, że jeżeli dasz nowe głośniki - musisz do nich zaprojektować nowa zwrotnice, co pewnie mija się z celem. Druga sprawa to to, że u Tonsila średnica zawsze była lepsza niż u STXa jeżeli chodzi o średniaki. Domyślam się, ze chcesz zrobić zakupy na wielickiej? :P

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
      silver_stas, raz, że jeżeli dasz nowe głośniki - musisz do nich zaprojektować nowa zwrotnice, co pewnie mija się z celem. Druga sprawa to to, że u Tonsila średnica zawsze była lepsza niż u STXa jeżeli chodzi o średniaki. Domyślam się, ze chcesz zrobić zakupy na wielickiej? :P
      Jak napisałem wcześniej zwrotnice to nie problem , bo i tak będą projektowane od nowa pod konkretne głośniki . Interesuje mnie tylko który głośnik jest lepszy. Zakupy chciałem robić przez net , a co to jest za sklep na Wielickiej ?

Skomentuj

Sory, to jednak Wadowicka 12 - sklep Me-2 ma tam pare ciekawych rzeczy gość, do tego handluje STXami. Niestety byłem u niego zeszło póltora roku temu, więc czy jest dalej to Ci nie powiem :)

Moim zdaniem zostawił bym Tonsila.

Skomentuj

Dzięki za pomoc , a do tego sklepu zaglądnę . Pzdr

Skomentuj

Czaruję...
          X