Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory na TANG BAND

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Monitory na TANG BAND

Czy ktoś miał do czynienia z głośnikami TANG BAND W3-315D?

http://zap-audio.pl/sklep/index.php?...roducts_id=599

Cena 44zł?, mogło by się wydawać że Tang Band to raczej klasa wyższa ( przynajmniej dla mnie )

Może warto by było się pobawić w monitorki do laptopa (8-10l) i zmieścić się w 200zł.

Proszę o jakieś sugestie opinie

Może inne tanie, godne uwagi szerokopasmowe?

ja go mam, zreszta kupilem ostatni komplet bo nigdzie wiecej ich juz nie mieli. Teraz jest juz nowa wersja bez literki d na koncu. Niby spelnia jakas smieszna norme ale kosztuje juz 90zl.
    Ogolnie bardzo fajny glosnik. Nie mam mu nic do zarzucenia. Sluchalem go solo jak i jako sredniaka. U mnie bedzie gral jako sredni w samochodzie.
    Ma duzy "garb" na charakterystyce na gorze pasma, ktory trzeba prostym filtrem wyprostowac. Inaczej wysokie tony goruja nad reszta pasma. W niektorych przypadkach moze to byc porzadany efekt (kolumny sutawione pod duzym katem do sluchajacego) ale wg mnie ten filtr musi byc.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

chciałem go zrobić solo w monitorach do laptopa. cena przystępna jak na tang bandy.
      Pewnie na bass nie ma co liczyć, ale zawsze to lepiej niż głośniczki w mojej toshibie :mrgreen:

[ Dodano: 2010-11-27, 23:10 ]
      jakieś sugestie odnośnie filtra?

Skomentuj

cena przystepna ale ani u kilera ani w polinku juz ich nie ma wiec nie wiem gdzie chcesz je kupic?
        Jak bys mial wiecej na glosniki to moge ci polecic inny model ale tamte kosztuje prawie 180zl za sztuke i juz nie potrzebuja filtra. Ale to 4"
        co do filtra to nic nie zaproponuje bo ja jak robilem filtr z irkiem do nich to dolozylismy vife na wysokie. Ale glosnik nie byl jakis upierdliwy przy filtracji. Poddawal sie bez problemow filtracji. O wiele wiecej bylo problemow z vifa.
        Zwrotnica jest w "projektowaniu zwrotnicy krok po kroku"
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Właśnie widziałem że są narazie nie osiągalne.

Zamieściłbym ogłoszenie ale trzeba mieć co najmniej 30 postów.

Chętnie odkupię komplet TANG BAND W3-315D najlepiej odbiór w Warszawie.

Jak ktoś ma inne tang bandy do sprzedaży w rozsądnej cenie, będę zainteresowany

[ Dodano: 2010-11-30, 18:16 ]
          Może jakieś propozycje zbliżony do TANG BAND W3- 315D,

tani do (50-60zł) szerokopasmowy około 13cm całkowitej średnicy,

Najlepiej z białą membraną :wink: Wyprzedzam komentarze, wiem że wyglądem nie grają ale mam już koncepcję obudowy

Skomentuj

Czaruję...
          X