Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmak do subwoofera

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmak do subwoofera

Co myślicie o tym wzmaku, czy nadawałby się do subwoofera i czy to jest naprawdę 150W?? http://allegro.pl/show_item.php?item=36608574
    Jeśli chodzi o elektronike to jestem zielony więc pytam

powionien miec te moze 140 W ale pamietaj to dwie szt tda i one beda chodzily w mostku i kolumny powinny byc 8 ohm choc ja uzywam w mostku glosnika 4 ohm i wzmak nie pierdzi co dziwne do[iero kiedy dalem glosnik ktory mial dwie cewki kazda po 4 OHm to jak je dalem rownolegle to tda zaczol pierdziec bo mial obciazenie 2 ohm

Skomentuj

Przy obciazeniu 8R da sie z tego wyciagnac 140-150W.
      Tak na marginesie skoro jesteś zielony w elektronice to niewiem czy robisz dobrze kupując zestaw do montazu, mimo że układzik jest łatwy w mozntazu to mimo wszystko trzeba conieco o eklektronice wiedzieć.

Skomentuj

jeszcze jedno pytanie czy ten wzmak jest warty tych pieniędzy?

Skomentuj

części wyniosły by ok 40zł

Skomentuj

A do tego jeszcze trafo zasilacz filtr regulacja glosnosci zasilacz filtra :)
            W kazdym razie za drogo. U mnie za ok 100zl masz plytke ze wszystkim.

Skomentuj

Irek masz jakiś sklep gdzie można taki sprzęt kupić?

Skomentuj

Jak sie nudze to sam skladam takie uklady ja tego nie kupuje bo jeszcze nikt nie wymyslil calego wzmacniacza do subwofera na jedej plytce. Wiec musialem sam wymyslec :)

Skomentuj

Czaruję...
                X