Rzeczywiście nawet można jakieś fikuśne te satelitki zrobić przy takich małych budach. Ale niestety cena nie jest aż tak satysfakcjonująca Chyba, że można znaleźć taniej niż w polinku.
Dokładniej to tak jak liczyłem to wychodzi 270 zł za dwie kolumny z twoimi zwrotkami (przesyłki też wliczone), to tylko kilkadziesiąt zł drożej od TB a dzwięk będzie chyba lepszy z kolumienek na STX ?
Witam po przerwie. Zdecydowałem się jednak na jakieś monitorki na TB, tyle że będą podłączone do zestawu Logitech z-2300, ok 40w na kanał. Mam na oku: W4-657SB, W3-881SJ. Jeśli macie jakieś inne propozycje(najlepiej nieduże szerokopasmówki do ok 120zł), to proszę pisać.
Supcio, idealnie będą się nadawać na biurko ... Równie dobrze mógłbyś znaleźć miejsce na wąskie podłogówki obok biurka tak jak na te one way ticket... zobacz sobie jakich jest to wymiarów i czy chciałbyś to na biurku, bo chyba nie zdajesz sobie sprawy z wymiarów tego..
A czy byłby sens robienia niedużej TL na 3" głośniku, a konkretniej W3-881SJ. Mówiąc niedużej mam na myśli wymiary maksymalne ok wys. 30cm szer 15cm gł. 20cm.
---------- Post dodany o 21:45 ---------- Poprzedni post o 19:31 ----------
Skomentuj