Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw 2.1 - Wzmak

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rzeczywiście nawet można jakieś fikuśne te satelitki zrobić przy takich małych budach. Ale niestety cena nie jest aż tak satysfakcjonująca Chyba, że można znaleźć taniej niż w polinku.

Skomentuj

cena koncowa wyjdzie taka sama jak cena monitorow na STXach
      STXy to koszt 40+27+ok30=ok 100zl

Skomentuj

Dokładniej to tak jak liczyłem to wychodzi 270 zł za dwie kolumny z twoimi zwrotkami (przesyłki też wliczone), to tylko kilkadziesiąt zł drożej od TB a dzwięk będzie chyba lepszy z kolumienek na STX ?

Skomentuj

to zalezy co rozumiesz pod pojeciem lepsze

Skomentuj

No, nie wiem. Niby proste pytanie, a jakże zarazem trudne Raczej chodzi mi o głośność i jakość dzwiękku.

Skomentuj

Witam po przerwie. Zdecydowałem się jednak na jakieś monitorki na TB, tyle że będą podłączone do zestawu Logitech z-2300, ok 40w na kanał. Mam na oku: W4-657SB, W3-881SJ. Jeśli macie jakieś inne propozycje(najlepiej nieduże szerokopasmówki do ok 120zł), to proszę pisać.

Skomentuj

tu masz TLkę z maluchów
                http://diyakustyk.com/forum/tbtl-1-w...ne-t11596.html

Skomentuj

Supcio, idealnie będą się nadawać na biurko ...

---------- Post dodany o 22:21 ---------- Poprzedni post o 11:37 ----------

A TB W4-657 w obudowie "one way ticket monacor" ?

Skomentuj

Zamieszczone przez roboss Zobacz posta
                    A TB W4-657 w obudowie "one way ticket monacor" ?
                    Supcio, idealnie będą się nadawać na biurko ... Równie dobrze mógłbyś znaleźć miejsce na wąskie podłogówki obok biurka tak jak na te one way ticket... zobacz sobie jakich jest to wymiarów i czy chciałbyś to na biurku, bo chyba nie zdajesz sobie sprawy z wymiarów tego..

Skomentuj

A czy byłby sens robienia niedużej TL na 3" głośniku, a konkretniej W3-881SJ. Mówiąc niedużej mam na myśli wymiary maksymalne ok wys. 30cm szer 15cm gł. 20cm.

---------- Post dodany o 21:45 ---------- Poprzedni post o 19:31 ----------

Alllo

Skomentuj

Czaruję...
                      X