Marian, zobacz na konstrukcje Bose, oni najczesciej w malych radyjkach upychali glosniki szerokopasmowe z TL. http://nyatampo.at.webry.info/200812/article_2.html
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
mały głośnik szerokopasmowy do sprzętu przenośnego
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamoglbys to rozszerzyc?
chcialbym cos o nim wiedziec zanim go uslysze
a gdzie je mozna kupic? pamietam ze lata temu zachwalal je takero, ale nadal nie wiem gdzie i za ile to kupic
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Away Zobacz postaSłyszałem go przez kilka chwil w jakiejś "budzie" na volumenie jak szukałem kilku cewek. Deklasuje komputerowe Logitechy X-230, Creative T20 czy T40. Średnica klarowna, góra ciut przy ostra, jest bas przyjemny dla ucha.
moja recencja juz we wtorek lub srode
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postano to ciesze sie bardzo ze nie kupilem badziewia
moja recencja juz we wtorek lub srode
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postamarian czemu koniecznie TL?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaŻeby wydobyć jak najwięcej najniższego basu. Równie dobrze mógłbym zastosować głośnik o rozmiar większy i wsadzić go w br... jednak nie chcę gdyż ta konstrukcja ma być bardziej złożona,od tak po prostu,nie idąc na łatwiznę
---------- Post dodany o 23:13 ---------- Poprzedni post o 23:13 ----------
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz postaSam nawet myślałem o TL-ce do laptopa w postaci dwóch rur, które można by składać jedna w drugą.
Skomentuj
-
Własnie sprzedałem takie JVC, jak się uda znaleźć to można kupić "poobijane" za 30-40zł
Bass-reflex, wymiary paczek 100x150x160
bardzo fajnie grają i szczerze polecam.
DSCF1090.jpg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPawle S.,doszły te głośniczki w końcu? jak wrażenia?
jezeli tak to przeciez od dawna wisi osobny temat...
jezeli inne to nie kojaze o co chodzi
Skomentuj
Skomentuj