Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2 filmiki (konstrukcja pudla)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2 filmiki (konstrukcja pudla)

Jak w temacie ;] znalazlem dzisiaj 2 filmiki zrobione kiedys kamerka internetowa nie sa moze one jakiejs wspanialej jakosci ale dla ciekawosci mozna zobaczyc ;]

Jest to moja pierwsza konstrukcja jeszcze nie skonczona z braku czasu ale jak tylko skoncze umieszcze w dziale konstrukcje ( a ze nie skonczona to wlasnie dlatego umieszczam tutaj nowy temat zeby nie zasmiecac tamtego dzialu) ;] mam nadzieje ze jest to zgodne z prawem obowiazujacym na tym frum ;]

www.rav.eia.pl/sub/demontaz.avi
    www.rav.eia.pl/sub/demontaz2.avi

od taka Ciekawostka ;] krecilem te filmy dla mojego kolegi ktory niestety mieszka spory kawalek ode mnie i nie mogl tego osoboscie zobaczyc ;]

moze i kontrukcja tandetna ale wlozylem w to duzo wysilku :P jak na poczatek niezle uwazam hehehe

pare sprostowan to cos co zobaczycie na kablu taki przelacznik to moj miekki start :P sub byl podlaczony pod tda lecz miekkiego jeszcze nie mialem ;] wiec postanowilem zrobic cos takiego ;]

co do BR to tez skopalem sprawe ;] bo przy kontrukcji obudowy zapomnialem o odlegloscia obowiazujacych wlasnie od scianek itp ;] ale nie jest najgorzej ;]

hehe juz to widzialem gdzieś kiedys

Skomentuj

Ciekawe, interesujące..... Drugi film nie chce sie sciągnąc ;]

Skomentuj

czy tylko mnie tak sie to wolno sciaga

[ Dodano: 2004-12-08, 23:28 ]
        juz mam zastanawiem sie czy nie bolaly cie rence od wykrecania ty wkretow nie lepiej bylo urzyc wkretrki lub wiertarki ??

Skomentuj

www.rav.eia.pl/sub/demontaz2.AVI

;] to do drugiego filmu ;]

Skomentuj

u mnie tez wolniutko idzie... tylko 9-14 kilo;/

Skomentuj

qrcze taki server niestety wolny ;/ ale mam na nim bo mam nieograniczona pojemnosc :P

Skomentuj

a u mnie 40-50kb

Skomentuj

W mnie ponad 30 kB na laczu 64kbps :).

Skomentuj

Czaruję...
                  X