Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki na STX`ach AWX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki na STX`ach AWX

Czy głośniki STX GND 18-140-8/15-AWX sa dobrymi niskotonowcami? Jakie macie o nich zdanie jaka opinie?
    A STX GDWK 10-250-8 co sadzicie o tym tweet`cie?
    Macie jakieś ciekawsze, lepsze, korzystniejsze propozycje głosnikow? Cena mysle ze jeski chodzi o niskotonowca okl 150 zl a za tweet to 100, moze byc ewentualnie wiecej. Z gory dzieki.:)

Zamieszczone przez chipixd Zobacz posta
    Czy głośniki STX GND 18-140-8/15-AWX sa dobrymi niskotonowcami?
    W swojej cenie bardzo dobrymi.
    A STX GDWK 10-250-8 co sadzicie o tym tweet`cie?
    AWX,AK,AKX...? AWX jest w swojej cenie też bardzo dobry...

Pytanie przede wszystkim jak wielkie masz pomieszczenie, bo może nie trzeba ładować 18tki...

Skomentuj

i czy dasz rade zwrotke zrobic do nietypowego zestawu?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Alto 2 Visatona ?? :)

W 170 S 8 ohm
        Cena: 118,40 PLN

DT 94 8 ohm
        Cena: 82,40 PLN

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
          Alto 2 Visatona ??
          Myślę, że spokojnie można polecić wiele innych ciekawszych zestawów..

Skomentuj

Pozatym jest taki problem że nabycie teraz tego GDN AWX prawie graniczy z cudem

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Myślę, że spokojnie można polecić wiele innych ciekawszych zestawów..
              Alto 2 jest jednym z nich :) czy ciekawy czy nie to jest osobista ocena... ;] i ocena kosztów...
              Skoro spokojnie możesz polecić wiele innych ciekawych to nic jeszcze nie wkleiłeś....??

Co do lepszych ciekawszych kompletów to naprawdę to kwestia oczekiwań... już taki temat powstał http://diyaudio.pl/showthread.php/17...s.-konkurencja
              I nie każdemu podpasuje brzmienie aluminiowego Daytona... ;] a naprzykład własnie Visatona

Skomentuj

Bo nie mam powoli siły ciągle tego samego powtarzać... Ostatnio był Twój wątek, więc sam mógłbyś go wkleić :)

Skomentuj

Nie na temat...
                  Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                  Ostatnio był Twój wątek, więc sam mógłbyś go wkleić
                  Zrobione akurat pisałeś posta jak ja edytowałem swojego

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                    i czy dasz rade zwrotke zrobic do nietypowego zestawu?
                    Moglbys mi polecic typowy zestaw. :)

---------- Post dodany o 13:06 ---------- Poprzedni post o 13:01 ----------

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
                    Alto 2 Visatona ?? :)

W 170 S 8 ohm
                    Cena: 118,40 PLN

DT 94 8 ohm
                    Cena: 82,40 PLN
                    Ten glosnik visatona nie trafia estetycznie w moj gust jakos mi sie nie podoba nie planuje robic maskownicy, nic tak nie jara jak ladna membrana :P

Skomentuj

Nie na temat...
                      Ten glosnik visatona nie trafia estetycznie w moj gust jakos mi sie nie podoba
                      No comments.....

Skomentuj

o kurde smiertelny blad popelnilem, edytowac czy przezyjesz?
                        jednak w jakis sposob jest na temat..

Skomentuj

Nie nic nie musisz edytować :) poprostu z mojego punktu widzenia patrzysz na wygląd głośnika a nie jego brzmienie i jakość :) zapachniało tu jak by ktoś widział kolumny Binganta ;D paczka cud ;] ale głośnik średnia półka :) tu na odwrót ;]

Jak byś zobaczył chromowanego Peyinga to też byś go wziął ze względu na ładną membranę ??

Skomentuj

ploter nie ma się co dziwić, że wybiera się głośniki też pod względem wizualnym. Ile razy było tak, że proponowany w budżetowej konstrukcji 14SK nie był brany pod uwagę, bo kolor membrany nie trafiał do autora. Znam też kilka osób, którym nie pasuje błyszcząca membranka w Visatonach...
                            Skoro autor tego wątku nie słuchał tego co tu się proponuje, a każdy zestaw będzie równie dobry, to czym się kierować jak nie aspektem wizualnym? W ogóle mnie to nie dziwi, bo sam często na to zwracam uwagę...

Skomentuj

ploter, chodzi o to ze chce miec zaparty dech wpiersiach patrzac na cos co mi sie podoba i gra swietnie.

a tak juz wrcajac do glownego tematu tak przechodzac lekko przez tematyke wygladu glosnikow to.. kopułki i cos w stuly tych AWX, ewentualnie gladka czarna/szara..zawsze mozna jakos wykombinowac na gladkich jakis kolor

yhmm.. przegladajac watki i czyajc opinie to widze ze seasy sa dobrymi tweetami, sa jakies inne dobre firmy? wy sie znacei lepiej niz ja z pewnoscia, moze polecicie jakis pasujacy zestaw?

Skomentuj

27TDFC T9930... ale jak nie masz zestawu pomiarowego lub możliwości u kogoś pomierzenia to bierz sprawdzony zestaw na AWXach.

Skomentuj

bierz ushera 8935a i t9930
                                  to zupelnie inna klasa niz awx
                                  a 2 zwrotki walaja sie po sieci
                                  warto odsluchac a zadowolony bedziesz napewno
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tych STX GND 18-250-8 AWX chyba nigdzie nie dostane.. a ze sie nie znam zbytnio na tym to prosze was o gotowe zestawy ze zwrotnica do 800 zl

Skomentuj

ej właśnie - czemu awx-y są niedostępne ??

Skomentuj

Bo nie mają takiej siły przerobowej żeby sprostać wszystkiemu

Skomentuj

Czaruję...
                                        X