Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki na STX`ach AWX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

do 1000zł ze awrotnica sa ushery a warto dolozyc
    co do awx-ow to pisz e-maila do nich to ci wszystko napisza

btw:
    Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
    Sprzedam GDN18AWX + Seas 22TAF/G
    tez fajny zestaw
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

do 1000 napewno nie bo jeszcze obudowa jakas okleina czy fornir, wygluszenie.. do 1100 planuje wydac na calosc :P

niewiem czy kupil bym od kogos. chyba pczekam az beda dostepne AWXy. Jaram sie ladnie wygladaja i pewnie graja nie najgorzej :P porowujac z glosnikami juz zrobionymi na stx.pl to ten zestaw skladajac sam zaoszczedze nawet 300 zl to calkiem oplacalne bo bede wstanie kupic sobie poradny mikser yamahy :)

Skomentuj

to co robią skoro chyba to jedne z lepiej się sprzedających głośniczków :P a lepiej właśnie takie robić :)

Skomentuj

daniel69 popieram pocałości :) czekam z niecierpliwoscią na te AWXy :P

Skomentuj

Za 750zł można kupić daytony rs180 + seasy 27tbfc/g , ze zwrotnicą 800 trochę przekroczy.

Skomentuj

Jak można stawiać stxy obok dobrych firm. Albo gość bierze stxa, albo coś lepszego, ale zestawianie na równi to jakieś nie porozumienie.

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
                Jak można stawiać stxy obok dobrych firm. Albo gość bierze stxa, albo coś lepszego, ale zestawianie na równi to jakieś nie porozumienie.
                Dokładnie, ale proponuję już nie rozpętywać wojny tak jak to w temacie o STXie bo to walenie głową w mur...

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  benek161 jak tylko ktos wspomni zle nt stxa to pojawiasz sie ty...
                  moglbys sie czasami powstrzymac od komentarza
                  wystarczy, ze w tamtym temacie robisz balagan
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Budzik

Dokładnie tak jak można obok 18 AWX STX postawić cokolwiek? Nie ma głośnika nawet za 100 euro żeby temu STX podskoczył. Takie jest moje zdanie a mam teraz do porównania całą czołówkę do 400 zł. Ten głośnik jest bardzo przemyślanym projektem i niezwykle uniwersalnym, super aplikuje się w 3D i 2D. Mam nadzieję że nowe 8 cali również będą tej samej klasy.

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez Kredo Zobacz posta
                      Dokładnie tak jak można obok 18 AWX STX postawić cokolwiek? Nie ma głośnika nawet za 100 euro żeby temu STX podskoczył. Takie jest moje zdanie a mam teraz do porównania całą czołówkę do 400 zł. Ten głośnik jest bardzo przemyślanym projektem i niezwykle uniwersalnym, super aplikuje się w 3D i 2D. Mam nadzieję że nowe 8 cali również będą tej samej klasy.
                      piszesz szczerze czy ironicznie?

Skomentuj

Nie na temat...
                        to musi byc ironia...
                        Znam awx bardzo dobrze i wiem co potrafia...
                        Sa to naprawde bardzo dobre glosniki
                        Powiem tylko jedno slowo do 400zl
                        Usher :)
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                        X