Na początku chcialbym napisac, ze jestem nowy i jesli zrobie cos nie tak to prosze o poprawe.
przeczytalem wiele postow, z tym, ze wiekszosc jest troche przeterminowana i glosniki jakie chcialbym wykorzystac-niedostepne.
obdzwonilem juz chyba cala polske i nic.
Zaczynamy
mam pokoj 20m kw
chce zrobic kolumny podlogowe podobne do tych ( http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic736390.html )
napedu jeszcze nie ma-zostanie kupinoy po skonczeniu kolumn
teraz moj problem
szukam glosnikow podobnych do tvm tesla ARN 226/07/4 ,bo tych juz nigdzie nie dostane.myslalem nad stx 22-120-4 i znow zonk. znalazlem tylko 2 szt w pl.
znacie cos w mniej wiecej podobnej cenie o podobnej jakosci i rozmiarze ok 8"???
chyba,ze sa lepsze propozycje z mniejszych??obudowa mialaby byc br.
myslalem tez o konstrukcji troche z innej parafii na 2x gdn13/50/9 i do tego wysokotonowy seas tylko znow problem z dostepnoscia.
pomozcie, bo juz nie wiem gdzie pisac,dzwonic itp.
chcialbym zeby kolumna miala ok 91db efektywnosc/szt.
myslalem nad glosnikami stx gdn 22-200-4 co wy na to?
przeczytalem wiele postow, z tym, ze wiekszosc jest troche przeterminowana i glosniki jakie chcialbym wykorzystac-niedostepne.
obdzwonilem juz chyba cala polske i nic.
Zaczynamy
mam pokoj 20m kw
chce zrobic kolumny podlogowe podobne do tych ( http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic736390.html )
napedu jeszcze nie ma-zostanie kupinoy po skonczeniu kolumn
teraz moj problem
szukam glosnikow podobnych do tvm tesla ARN 226/07/4 ,bo tych juz nigdzie nie dostane.myslalem nad stx 22-120-4 i znow zonk. znalazlem tylko 2 szt w pl.
znacie cos w mniej wiecej podobnej cenie o podobnej jakosci i rozmiarze ok 8"???
chyba,ze sa lepsze propozycje z mniejszych??obudowa mialaby byc br.
myslalem tez o konstrukcji troche z innej parafii na 2x gdn13/50/9 i do tego wysokotonowy seas tylko znow problem z dostepnoscia.
pomozcie, bo juz nie wiem gdzie pisac,dzwonic itp.
chcialbym zeby kolumna miala ok 91db efektywnosc/szt.
myslalem nad glosnikami stx gdn 22-200-4 co wy na to?
Skomentuj