Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX podłogówki F140

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX podłogówki F140

Witajcie
    Kompletuje kino domowe dla siostry i spodobały mi się takie kolumny na front
    Pokój ma ok 20mkw Amplituner Denon [nie pamietam modelu]
    kolumny wyglądają dobrze i pasują kolorysytycznie
    W tej chwili grają w tym pokoju kolumnienki od wieży sony
    od tych kolumn oczekiwałbym lepszego od w/w brzmienia

Powiedzcie czy te kolumny mogą być coś warte?
    nie chciałbym żeby okazały się zwykłymi "szeleściuchami" od biedy jestem gotowy na tuning zwrotnic jeśli jest to ich najsłabszy punkt

http://stx.pl/kolumny-stx-f-140-czarny.html

Jeśli chciałbyś przeznaczyć ok 300zł to proponowałbym raczej jakieś używane kolumny z allegro. 300zł to naprawdę za mało na dobry dzwięk

Skomentuj

Skomentuj

te kolumny to nic specjalnego...

ale jak chcesz tanie kino to szczerze polecam to http://allegro.pl/glosniki-home-cine...509103383.html
        i nie patrz na cene bo to MEGA OKAZJA!
        jedyny minus tego zestawu to glosniki 4ohm czego nie zawsze obsluzy amplituner

Skomentuj

Jaki tani wzmacniacz polecicie mi do tych głośników Home Cinema Set MIVOC?
          http://allegro.pl/glosniki-home-cine...509103383.html

Skomentuj

problem w tym ze do tego kina nie znajdziesz TANIEGO amplitunera
            te kolumny sa 4ohm a wszystkie tanie ampli obsluguja wylacznie 8r
            niestety musisz szukac cos co obsluzy 4r i przy tym sie nie popsuje

Skomentuj

Koda av 600 z dużymi kolumnami 4ohm daje radę, mimo że to chińczyk jest wart polecenia.

Skomentuj

jak kolumna ma lagodny wykres impedancji to ampli da sobie spokojnie rade
                kisiel kiedys artykul o tym napisal
                ze wiekszosc ampli bez problemow sobie poradzi tylko producenci sie boja podawac takich informacji
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta
                  Koda av 600 z dużymi kolumnami 4ohm daje radę, mimo że to chińczyk jest wart polecenia.
                  tak, daje rade skoro w koncowce mocy siedza znane nam toshiby a zasilanie to 1kVA trafo :P
                  mialem ten ampli pod marka MAGNUM i zaluje ze sie go pozbylem (pomijam fakt padania sterownika)

Skomentuj

Szukam coś taniego, może być używany sprzęt. Liczę na to, że coś znajdę.
                    Sam SUB po podłączeniu gra przyjemnie. Spodziewałem się gorszych dźwięków. Ciekaw jestem jak się sprawdzi reszta głośników.

Skomentuj

Zamieszczone przez lukas02 Zobacz posta
                      Spodziewałem się gorszych dźwięków
                      gdyby to gralo przynajmniej przecietnie to bym tego nie polecal...
                      za 1000zl ten zestaw znalazlby uzasadnienie zakupu a co dopiero 200zl ;]

Skomentuj

Czaruję...
                      X