Jak w temacie. Szukam dobrego głośnika 15" za ok 400-450zł. Sub głównie będzie służył do muzyki ale również będzie używany do kina domowego, a więc miło byłoby jakby prezentował się w miarę dobrze w salonie. Czy sa jakieś ciekawe głośniki godne polecenia (niekoniecznie estradówki), ani nie służą do wiejskiego tuningu samochodów?
Alepierdy-wiadomo...Daytony są dla mnie troche za drogie ale chyba najlepsze( tak jak RE audio) STX-sam nie wiem...Mam więc na oku kilka modeli:
JBL GT5-15 92db, 25-400hz
JBL GTO 1514 93db, 23-400hz
Magnat AD 380 92db, 18-250hz
Co do marki JBL mysle, że to dobra firma. Co do magnata to nie chciałbym słuchać ciągłego buczenia zamiast basu, lecz mam nadzieje, że jeśli to ich jedna z lepszych basówek to nie będę zawiedziony. Jak na razie jestem za magnatem również według jakości wykonania. Czekam na opinie...
Alepierdy-wiadomo...Daytony są dla mnie troche za drogie ale chyba najlepsze( tak jak RE audio) STX-sam nie wiem...Mam więc na oku kilka modeli:
JBL GT5-15 92db, 25-400hz
JBL GTO 1514 93db, 23-400hz
Magnat AD 380 92db, 18-250hz
Co do marki JBL mysle, że to dobra firma. Co do magnata to nie chciałbym słuchać ciągłego buczenia zamiast basu, lecz mam nadzieje, że jeśli to ich jedna z lepszych basówek to nie będę zawiedziony. Jak na razie jestem za magnatem również według jakości wykonania. Czekam na opinie...
Skomentuj