Wczoraj katowałem to z 2 godziny i dziś i dziś od dłuższego czasu nie mogę sobie z tym poradzić.
Np. mam fitr 1-szego rzędu i chcę przerobić na 2-gi każda próba podłączenie konda do któregokolwiek z punktów kończy się odłączeniem (przerwaniem) innego łączenia. Wiem że układ 2-giego rzędu można dodać w całości ale chodzi mi o pojedyncze dokładanie elementów.
Poza tym nie wiem jak uaktywnić okienko "network options". W celu zmiany wartości elementów muszę wchodzić w ich preferencje a przycisk "zastosuj" nie działa. jedynie "OK" po czym okno się zamyka.

Uploaded with ImageShack.us
---------- Post dodany o 12:35 ---------- Poprzedni post o 11:47 ----------
OK. Już obczaiłem. trzeba łączyć z shiftem.
Jak by jeszcze ktoś pomógł odnośnie aktywacji okienka "network options"
Np. mam fitr 1-szego rzędu i chcę przerobić na 2-gi każda próba podłączenie konda do któregokolwiek z punktów kończy się odłączeniem (przerwaniem) innego łączenia. Wiem że układ 2-giego rzędu można dodać w całości ale chodzi mi o pojedyncze dokładanie elementów.
Poza tym nie wiem jak uaktywnić okienko "network options". W celu zmiany wartości elementów muszę wchodzić w ich preferencje a przycisk "zastosuj" nie działa. jedynie "OK" po czym okno się zamyka.

Uploaded with ImageShack.us
---------- Post dodany o 12:35 ---------- Poprzedni post o 11:47 ----------
OK. Już obczaiłem. trzeba łączyć z shiftem.
Jak by jeszcze ktoś pomógł odnośnie aktywacji okienka "network options"
Skomentuj