Od czasu jak powiesiłem lcd ,drażni mnie umiejscowienie głośnika centralnego(prism 150),bo został tak jak był do tej pory w półce od szafki na której stoi reszta sprzętu czyli dobry metr poniżej dolnej krawędzi tv.Mam tunel w ścianie także kabel przeciągnąć to nie problem , ale wizualnie ten głośnik nie pasuje mi żeby był zamocowany bezpośrednio pod/nad tv.Najbardziej by mi pasowała tam kolumienka płytka i niska ,szerokość można zwiększyć dla potrzeb
objętości głośników.
Może to być gotowa kolumna lub diy ,ale musi grać nie gorzej niż centralna z taniego kina,nagłaśniać będzie pokój 33m częściowo otwarty na drugie tyle ,używana będzie do kina,tv.Koszt mało istotny,ale ze zdrowym rozsądkiem, fronty to Taga TPS 600F,tyły małe pierdziołki prism 150 i jest jeszcze subik na GDN-30-500-4-AP.
Co zaproponujecie?
objętości głośników.
Może to być gotowa kolumna lub diy ,ale musi grać nie gorzej niż centralna z taniego kina,nagłaśniać będzie pokój 33m częściowo otwarty na drugie tyle ,używana będzie do kina,tv.Koszt mało istotny,ale ze zdrowym rozsądkiem, fronty to Taga TPS 600F,tyły małe pierdziołki prism 150 i jest jeszcze subik na GDN-30-500-4-AP.
Co zaproponujecie?
Skomentuj