Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Esi Near 50 Experience-spalone wysokotonówki co na zamiane??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Esi Near 50 Experience-spalone wysokotonówki co na zamiane??

Witam ost dostalem do naprawy Monitory studyjne firmy Esi model Near 50 Experience,padły w nich wysokotonówki,i pytanie do was czy moge dostac gdzies nowe takie wysokotonów badz co polecacie na zamiane tych orginalnych kopołek naprawa jest nie mozliwa z racji ze cewki sa przyklejane na stałe do panelu pozatym sadzac po ich woni sa spalone na amen:)

to moze jakies zdjecia chociaz rzucisz? kij wie jak to wyglada od srodka.

Skomentuj

rzuce rzuce jak tylko dorwe aparat w 3 rzutach-czesciach(cewki magnesu i frontu)-glosnik rozlozony na czesci pierwsze

---------- Post dodany o 16:19 ---------- Poprzedni post o 16:11 ----------

"głośnik wysokotonowy 1” z magnesem neodymowym oraz ciekłym płynem ferromagnetycznym!"

Skomentuj

Zamieszczone przez kaman777 Zobacz posta
        "głośnik wysokotonowy 1” z magnesem neodymowym oraz ciekłym płynem ferromagnetycznym!"
        no to obszar poszukiwań się zawęził :)
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

---------- Post dodany o 10:02 ---------- Poprzedni post o 10:01 ----------

Srednica cewki 3 cm rozmiar panelu 60x90mm

Skomentuj

Próbowałeś kontaktu z producentem.dystrybutorem i zapytania o koszt i możliwość zdobycia części zamiennych ?

Może są w stanie sprowadzić Ci nową cewkę i wymienisz sam.

http://www.esi-audio.com/support/contact/ - napisz maila po ang, zacząłbym od Niemców, bo najbliżej :)

Skomentuj

a ja bym wlozyl missiona
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Znalazlem juz oryginały za kwote ok 50zl za sztuke myslalem tez zeby wlasnie missiona wstawic w to miejsce,wsumie temat do zamkniecia

Skomentuj

poslucha ich najpierw z missionem
                  moze nie warto kupowac oryginalnych
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                  X