Zwyczajnie montujesz gniazdo mono na dużego jacka w obudowie głośnika i robisz kabel na jackach. Ja bratu zrobiłem z przewodu sterowniczego w ekranie - 2 żyły 0,75mm^2.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budżetowa paczka gitarowa
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaJa bratu zrobiłem z przewodu sterowniczego w ekranie - 2 żyły 0,75mm^2.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaZamknieta paka do gitary to niebardzo) wszystko w pokoju się trzęsie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaZamknieta paka do gitary to niebardzo.
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJa bym zrobil testowa skrzynke o typowych rozmiarach dla glosnika 30cm oraz testowal z roznej wielkosci tylnymi plecami, zachowujac obudowe otwarta.
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaze wzmacniacza gitarowego ma wychodzić duży jack?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hender Zobacz postaIMO zrób paczkę niższą, szerszą, głębokość 30cm, z tyłu zostaw 2/3 "otwartej" ścianki
Marshall ma takie wymiary jak Twoja dolphin123,a dokładnie 470x500x270, tyle że zacznij od zamkniętego tyłu (roboczo). IMHO ten tonsil jest dość krzykliwy w porównaniu do typowych gitarowców, jak będzie za mało krzyczał, to zrobisz 1/3-2/3 zamkniętej i tyle. Najlepiej poeksperymentuj z tym tyłem, bo to jeszcze zależy z czego robisz skrzynkę.
BTW podawałem Ci kilka postów wyżej ściągę.
Skomentuj
Skomentuj