Witam czy ktoś porównywał seas 27TBFC/G do Usher T9950? Który głośnik gra lepiej... Ponieważ mam 2 seasy i nie wiem czy jest sens sprzedawać je i kupienie usherów :-/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Opinie o Tweeter
Collapse
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Popcorn Zobacz postaPonieważ mam 2 seasy i nie wiem czy jest sens sprzedawać je i kupienie usherów :-/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Popcorn Zobacz postaKtóry głośnik gra lepiej.... Brzmienie jest dokładniejsze i delikatniejsze, bardziej swobodne. Po prostu gra lepiej.
Skomentuj
-
ja slucham raczej spokojnej muzyki
jazu, chill outu, instrumentalnej
wydaje mi sie bardziej przejrzysty, idealnie sluchac scene i nie trzeba sie domyslac gdzie jaki instrument
seas jest dobrym glosnikiem ale mi bardziej pasuje usher
od pierwszego uslyszeniu na as
jestem zadowolony z wyboruJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Ja w tej chwili mam 9930-20 u siebie i gra to bardzo dobrze. A muzyki słucham różnej od spokojnej do cięższych klimatów. Myślę że 9950 powinien być jeszcze lepszy ze względu na to że potrafi z siebie wydobyć więcej najwyższej góry. Co jest ważne w przypadku wybrzmiewania gitary - zwłaszcza elektrycznej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Popcorn Zobacz postaA nie wiesz jak wypadają w porównaniu w ciężkiej muzyce? heavy metal, rock. Bo takiej właśnie słucham:-/
Skomentuj
-
Jak się słucha muzyki ostrej - to się wybiera przeważnie twarde materiały membrany - tytan, alu czy ceramiczne.
Jak się chce coś neutralnego lub ocieplonego, to raczej idzie się w jedwabie, i miekkie materiały.
Ja mam dylemat właśnie, bo lubię brzmienie i detaliczność membran metalowych, ale jednocześnie brakuje mi w nich trochę ciepła - a usher jest tak po środku :)
Skomentuj
Skomentuj