Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX GDN 38-300-4 AE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX GDN 38-300-4 AE

Witam Serdecznie!! Jak myslicie... nadaje sie ten głosnik zeby zrobic kolumny do naglasniania sali o wielkosci sali gimnastycznej??? I czy wie ktos jak wysoko on przenosi?? Bo taniej wychodzi zrobic zestaw 2-way. Z góry dziex za odpowiedz!! Pozdrawiam!!

biorac pod uwage ze on ma 38 cm to logika nakazywala by konstrukcje 3 way takze pod wzgledem brzmieniowym ma to same plusy

ze sprzetem estradowym jest tak ze im wieksze pomieszczenie trzba naglosnic drozej wychodzi
    wiem ze te stxy trzeba ciac nisko bo potem wariuja wiec 2way raczej odpada

Skomentuj

Joooł LUKASZ, gdzie byłeś jak Cie nie było ?? pablo_15, LUKASZ prawdę Ci powie
      Pozdro

Skomentuj

Overclocker, robilem kolumienki i zarabialem by je zrobic patrz opisik

Skomentuj

Ten pseudoestradowy STX wydaje sie byc zbyt miekki i ma za duze Xmax zeby byl dobry do naglosnienia. No ale za te pieniadze to albo Alfred albo STX wiec chyba jednak STX.

Skomentuj

robilem kolumienki i zarabialem by je zrobic patrz opisik

scan speak D2905/9900 REVELATOR + 2 x alconeAC5.25HE-S + 2 x Vifka25W8565-01 Hi End

LUKASZ to kiedy zobaczymy twe wypociny w dziale konstrukcje elektroakustyczne?

Skomentuj

jeszcze nie wiem i czy wogole sie pojawia pamietam co spotkalo kilka konstrukcji

Skomentuj

2 way od biedy przejdzie, ten głośnik gra do 2k, nie wiem jakie mająpasmo tuby stxa ale jeśli nie chcesz dawać środka to może warto kupić po dwie tuby na strone połączyć je równolegle i stłumić rezustoramio o jakieś 6-7 db i obniżyć odciecie do minimum. Ale to jest tylko taka sugestia:)

Skomentuj

tuba tonsila (taka 9/20 czy jakoś tak ) bo mozna ją nisko ciąć.... jako bummm maszyny się sprawdzą :)

Skomentuj

pablo__15 może powiedz czym chcesz to napędzić i ile tego ma być co na tym ma być słuchane :)

Skomentuj

No tak, tda nie da rady:) znaczy da ale na niej to lepiej te altusy zagrają

Skomentuj

oki tak szczerze to ja też jestem zainteresowany takim czymś tylko coś wszyscy unikają tego tematu jak to by grało jaki gwizdeczek do tego zwreotka czy czy tylko zabezpieczyć żarówką czy jak i czy nagłośnie tym sale ale mniejszą niż gimnastyczną tak pół gimnastycznej

Skomentuj

Czaruję...
                        X