Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alphardy, projekt

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja mam propozycję nie do odrzucenia. Zamiast kupowania zwrotnic uniwersalnych, zainteresuj się/zainwestuj w "sprzęt" pomiarowy. Komputer masz (wpisy na forum) więc dużych kosztów już nie poniesiesz. :flapper:

Skomentuj

oj przemku mylisz sie...

Skomentuj

Oj Pawle, dla tego napisałem sprzęt w cudzysłowiu. :flapper:
        Na początek holmiplus i mikrofon, plus program do zwrotnic i można zabawę zaczynać.

Skomentuj

ku zaskoczeniu po wstepnym zlozeniu dzwiek nie jest moze idealny ale lepszy niz sie spodziewalem narazie kolumny brzydko wygladaja bo bez fornirow i obrobki dokladniejszej tylko czekam na wolny czas zeby skonczyc je

Skomentuj

Obraz 356.jpg Oto i efekt końcowy Dźwięk jak dla mnie jest dobry a efekt wizualny mile mnie zaskoczył Zapomniałbym dziękuje wam za pomoc
            Last edited by kafi87; 04.09.2011, 18:57. Powód: skleroza

Skomentuj

przydaloby sie odrobine blizej glosniki... ale i tak jest dobrze

Skomentuj

Obraz 357.jpg Ze nma jak z dzieckiem przydaja sie czasem stare rzeczy w domu

Skomentuj

a Zle zrozumialem juz wiem o co chodzi masz racje rozmieszczenie ich moglo byc troche ciaśniejsze... ale jak na pierwszy raz uwazam ze lepiej nie moglo wyjsc mialem w domu nie fornir a laminat(tak to w sklepie stolarskim nazwali) i ładnie chyba wyszlo

Skomentuj

Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolony
                    marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                    X