Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w projekcie - 2,5 lub 3 drogi

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc w projekcie - 2,5 lub 3 drogi

Proszę o optymalną propozycję na zbudowanie zestawu kolumn (2,5 drogi lub 3 drogi). W późniejszym terminie zestaw ma być rozbudowany o tylno głośniki efektowe oraz centralny i służyć jako zestaw kina domowego. W większości jednak będzie używany do klasycznego stereo. Do napędu będzie wykorzystywana jednostka Yamahy AX-900.
    Pomieszczenie jest wymiarów 4,5m x 5,5m. Budżet to 1500zł nie wliczając w to kosztu skrzynek, fornirów itp. Czyli generalnie jest to suma na same przetworniki i zwrotnice. Muzyka jaka będzie na co dzień płynąć z tego sprzętu to gitarowy rock, muzyka instrumentalna, rzadko ale jednak coś popowego z głębszymi niskimi częstotliwościami.
    Prosił bym o propozycje systemów pod które są gotowe projekty zwrotnic. Nie posiadam sprzętu pomiarowego żeby cokolwiek projektować samemu jak i również nie mam takiego doświadczenia. Zrobiłem dotychczas dwa zestawy opierając się na gotowych projektach i byłem zadowolony.
    Z góry dziękuję kolegom za pomoc i poradę.

Trzy drogi Classic Trolesa Gravesena. Za przetworniki i zwroty będzie nieco ponad 1500zł.

Skomentuj

Czaruję...
    X