Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

NIe wiem za co sie zabrac :-(

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

NIe wiem za co sie zabrac :-(

Ok., wiec hmm pisze do was z nast. problememJ. Otóż mam pokój 9 m^2. I mam na mysli sobie zrobic 2 kolumienki, co do planow jakie to maja być to hmm wielkoscia cos podobnego do satelitek Przemka. Tylko to maja być przody. Mam na same przetworniki 400 zł, i nie mam pojecia co mam za to kupic jakas firme itd.
    Warunki:
    1.Slucham glownie, hh, techno
    2. Pasowalo by żeby graly czysto mieko,i można było nimi troszke dowalic.
    3. bass nie musi być kto wie jaki bo i tak będzie subek do niego J
    4. Żeby była jaknajmniejsza gabarytwo obudowa.

Wiem ze za 400 zł nie da się cuda zrobic, ale proszę o rade na jakich przetwornikach zrobic mam te kolumienki. Robilem wczesniej pare projektow, ale chce żeby ten był już ostatecznyJ

Za pomoc dziekuje ,pozdrawiam J

troszke dowalic.
    lubiet akie okreslenia bardzo lubie
    napisz moze jakie masz wzmacniacz bo takze duzo zalezy o0d tego ja proponuje ci zestawik posiadajacy znakomita relacje cena jakosc
    16/50/6 + (jak dolozyl bys z 50 zł moesz wsadzic audaxa A0, roznica bedzie kolosalna) a jak cie na to nei stac daj oklepanego juz 11/100 tonsila albo 10/80T (wg mnie fajnie gra i lepiej pasuje do suchawego 16/50/6 ale niestety zrobienie zwrotnicy to droga przez meke bo glosnik jest szalony)

napewno zaraz ci ktos zaproponuje stxa bo taniej i td ale jednak tonsil w tym wypadku bezapelacyjnie jest lepszy :) wiem bo sam mam takie cos u siebie w warsztacie

Skomentuj

Wzmaczniacz hmmm mam kiepski bo tylko Pioneera A-335:( ale mysle nad czyms inym jak juz bedom kolumienki gotowe:) Wlasnie co do zwrotnicy to cieka sprawa bo nie mam pojecia o elektronice, a znow nie bede w nich ladowal kasy, bo chyba tak jak u kazdego mi sie nie przelewa:(. Jest ktos kto robil moze taki zestaw na tym wlasnie glosniku??? moze skopiuje jego projekt.(a moze, sa jakies gotowe zwrotnice do tego ???Wolalbym kupic niez robic :)))

Skomentuj

moge przedstawic ci gotowy projekt na tym co pisalem ale czy jest sens klonowac czyjas prace?

Skomentuj

Nonie ma sensu , ale ja jestem zajety w wiekszosci. Nie mam czasu na projektowanie, obliczanie itd. a nie mam na czym sluchac bo nie mam sprzetu :(. daltego si epytam czy niema jakiegos projektu gotowego. A poztym zaczne kabinowac, i mi wyjdze gorsze niz bym skopiowal czyjes :(

Skomentuj

Czaruję...
          X