Nad obudową jeszcze się zastanawiam tak jak piszesz, najgorszy problem jest z przetwornikiem. Mam ogromną ochote na tą 15'' Daytona bo coraz to lepsze opinie o nim czytam na zagranicznych forach, martwi mnie też napęd. Problemem jest koszt wysyłki z PartExpres. Skontaktowałem się z nimi i maja ustalić mi ile kosztowałaby paczka do 20KG/30KG/50KG bo ich przedstawiciel zdziwił się że wyszło niby 250$ za wysyłkę.
Napisałem również do 2 innych sklepów zagranicznych jakie bylyby koszty. Nie wiem może coś innego polecacie z ich oferty ? zamiast Daytona. Wydaje mi się że głośnik jest bardzo obiecujący.
---------- Post dodany o 15:23 ---------- Poprzedni post o 15:21 ----------
Na pewno jeszcze dłuższy czas bede chciał z wami podebatować na różne tematy co do przetworników i obudowy czy wzmacniacza bowiem wywalić kupe kasy w błoto to nie problem a chciałbym mieć już coś naprawdę konkretnego. I licze na waszą pomoc
za co z góry pięknie dziękuje
Jak uda się skończyć projekt chetnie zaprosze forumowiczów na odsłuch
Tutaj widze że jeden z nich to nawet moje okolice bo ze Szczecinka
)
Napisałem również do 2 innych sklepów zagranicznych jakie bylyby koszty. Nie wiem może coś innego polecacie z ich oferty ? zamiast Daytona. Wydaje mi się że głośnik jest bardzo obiecujący.
---------- Post dodany o 15:23 ---------- Poprzedni post o 15:21 ----------
Na pewno jeszcze dłuższy czas bede chciał z wami podebatować na różne tematy co do przetworników i obudowy czy wzmacniacza bowiem wywalić kupe kasy w błoto to nie problem a chciałbym mieć już coś naprawdę konkretnego. I licze na waszą pomoc

Skomentuj