Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy niskosredniotonowy Tonsila?!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale cena to wywalona w kosmos!!

Skomentuj

LuSzTi - ja nie mam absolutnie pretensji do Ciebie, żle mnie zrozumiałeś.
      Chdzi mi jedynie o to żeby Tonsil jednoznacznie (zamiast Ciebie) podał na tym forum co jest autoryzowane a co jest podrabiane. Wybacz ale Ty jako Ty nie jesteś tym, który powinien prostować te sprawy na jednym z najbardziej tematycznych forum.
      Nie chciałem wyrokować jakiś osądów ale być może jest to właśnie ten moment kiedy Tonsil powinien powiedzieć co jest jego produktem oraz opisem a co nim NIE JEST! Sorry ale już od jakiegoś czasu widzę niezły baizel z tymi sklepami tonsil.

Skomentuj

Zamieszczone przez Generatorek Zobacz posta
        Wybacz ale Ty jako Ty nie jesteś tym, który powinien prostować te sprawy na jednym z najbardziej tematycznych forum.
        No ale przecież na głównej stronie firmy Tonsil jest link do oficjalnego sklepu. Tonsil jak najbardziej informuje, który sklep jest oficjalny.

Zamieszczone przez Generatorek Zobacz posta
        Sorry ale już od jakiegoś czasu widzę niezły baizel z tymi sklepami tonsil.
        Z tym się zgodzę, ale wystarczy poszukać oficjalnej strony i trafi się na oficjalny sklep. Tak naprawdę wystarczy chcieć i nie wierzyć we wszystko co wyrzuci google.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Skleptonsil nie ma nic wspólnego z tonsilem -poza właścicielelami o nazwisku Wieszczeciński/ska którzy handlowali z Tonsilem.
          Tonsil Acoustic Company ma własną stronę internetową z zamieszczonymi na niej produkowanymi obecnie wyrobami oraz linkiem do własnego sklepu internetowego. Na jednej i drugiej nie ma takiego głośnika jak w sklepie Tonsil. A że ktoś ma fantazję w podczepianiu się pod starę markę niewiele można na niego poradzić, poza zalecaniem większej ostrożności przy zakupach.

Skomentuj

Czaruję...
          X