Ale cena to wywalona w kosmos!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy niskosredniotonowy Tonsila?!
Collapse
X
-
LuSzTi - ja nie mam absolutnie pretensji do Ciebie, żle mnie zrozumiałeś.
Chdzi mi jedynie o to żeby Tonsil jednoznacznie (zamiast Ciebie) podał na tym forum co jest autoryzowane a co jest podrabiane. Wybacz ale Ty jako Ty nie jesteś tym, który powinien prostować te sprawy na jednym z najbardziej tematycznych forum.
Nie chciałem wyrokować jakiś osądów ale być może jest to właśnie ten moment kiedy Tonsil powinien powiedzieć co jest jego produktem oraz opisem a co nim NIE JEST! Sorry ale już od jakiegoś czasu widzę niezły baizel z tymi sklepami tonsil.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Generatorek Zobacz postaWybacz ale Ty jako Ty nie jesteś tym, który powinien prostować te sprawy na jednym z najbardziej tematycznych forum.
Zamieszczone przez Generatorek Zobacz postaSorry ale już od jakiegoś czasu widzę niezły baizel z tymi sklepami tonsil.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Skleptonsil nie ma nic wspólnego z tonsilem -poza właścicielelami o nazwisku Wieszczeciński/ska którzy handlowali z Tonsilem.
Tonsil Acoustic Company ma własną stronę internetową z zamieszczonymi na niej produkowanymi obecnie wyrobami oraz linkiem do własnego sklepu internetowego. Na jednej i drugiej nie ma takiego głośnika jak w sklepie Tonsil. A że ktoś ma fantazję w podczepianiu się pod starę markę niewiele można na niego poradzić, poza zalecaniem większej ostrożności przy zakupach.
Skomentuj
Skomentuj