Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

z czym połączyć 9930-20?? Chciałbym zrobić nie duże monitorki.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

z czym połączyć 9930-20?? Chciałbym zrobić nie duże monitorki.

Witam, kupiłem okazyjnie ten głośnik od kolegi Karol82, z czym go spróbować połączyć? Być może spróbowałbym swoich sił przy robieniu zwrotnicy, no chyba, że jest coś gotowego. Nie liczę 8935A bo to za duży głośnik, max 15cm.

Z tanszych i sensownie grajacych glosnikow to tylko Fountek fw146. Aczkolwiek srednio widze polaczenie tych typow glosnikow razem ale moze sie uda

Skomentuj

mi tez sie wydaje, ze slabo by do siebie pasowaly
      idealny do ushera bylby ss 15w8... Ale to juz cena jest kosmiczna

---------- Post dodany o 17:24 ---------- Poprzedni post o 17:24 ----------

zaproponowalbym awx-a ale nie ma 15cm
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

15w8.. to jaka cena? W sumie byłby do rozważenia gdyby nie kosztował 800zł szt

Skomentuj

Hmm słuchajcie a może tego malutkiego Wavecora co to wszyscy rok temu sie zachwycali na AS ? Grzmiał nieźle jak na takie maleństwo.

Skomentuj

gral fajnie i jest tez wiekszy chyba 148
            ale cena tez spora bo prawie 4 stowki
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

dajcie linka bo nie widzę żadnego wavecover'a za 400 stówy. znalazłem za 320zł w akustyku. A tak w ogóle widzę, że te scany to około 800zł sztuka bo pewnie chodziło o serie revelator
              Last edited by Adam_85; 21.09.2011, 16:47.

Skomentuj

tak tak 320zl
                o te chodzilo
                www.akustyk.com.pl/wavecor/WF152BD01-02.html
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

to teraz trzeba by do tego stworzyć zwrotkę ops.. muszę kupić wkładkę mikrofonową i zrobić jiga.. A potem się nauczyć co i jak..

Skomentuj

A co myślicie o tym TB. Kosztuje tylko 100 zł i jest dostępny w Polinku.
                    http://www.polink.com.pl/pliki/dane_...ne_tech_54.pdf
                    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Jezeli cena u killera dla tych glosnikow ( http://zap-audio.pl/sklep/index.php?...roducts_id=604 ) jest aktualna to mozna sie tez nimi zainteresowac o ile taka wielkosc glosnika jest jeszcze brana pod uwage :p Za ocenam kosztuje on prawie 100$ i zbiera dosc dobre opinie

Skomentuj

myślę, że ta wielkość jeszcze wchodziłaby w grę, a że słyszałem jednego tang banda i całkiem mi podszedł chętnie bym spróbował tego:-) Kuszące;-)

Kurdę, widzę, że to wielkość usherka 8935A :-/ więc jednak chyba nie.. choć głośnik sam w sobie ciekawy.

Skomentuj

Czaruję...
                        X