zawieszenia wymienione są na 100%. To typowe zamienniki do tonsili z twardej jak beton pianki :)
Osobiście darowałbym sobie te Quarty, a już w szczególnoście nie patrzyłbym na technicsy.
W tych arcusach? Raczysz żartować... Tam jest oryginalne zawieszenie gumowe, widać to na zdjęciu przybliżającym głośnik
Jak na moje oko to nie jest guma ale... nie zakładam pomyłki.
Mam na swoim koncie sporo zregenerowanych głośników tak więc miałem częstą styczność z zawieszeniam.
Aby nie bić piany najlepiej zapytać sprzedającego :)
LOL... mówiłem o Quartach :), nie arcusach. Arcusy są spoko.
Strasznie drogie... Ja za moje AS3 dałem 190zł z wysyłką i grają świetnie, dzwiękowo warte z 800zł wg mnie Te AS5 są warte swojej ceny tak pod względem dzwięku, ale wiem że da się taniej Szukaj ogólnie jakieś fajne Arcusy...
Strasznie drogie... Ja za moje AS3 dałem 190zł z wysyłką i grają świetnie, dzwiękowo warte z 800zł wg mnie Te AS5 są warte swojej ceny tak pod względem dzwięku, ale wiem że da się taniej Szukaj ogólnie jakieś fajne Arcusy...
Pewnie się da taniej......tylko........ile trzeba się naczekać aby upolować coś dobrego (np AS5) w stanie jak w aukcji.
Zupełnie niedawno (parę miesięcy temu) były w/w zestawy u innego sprzedającego też w bdb jak nie celującej kondycji i.........koszt też ponad 500zł.
Trzymam kciuki za Autora wątku
Gość ma też ogłoszenie na Tablicy za 450zł, więc chyba za tyle chce je opchnąć, bo na Tablicy chyba nie ma licytacji.
BRAĆ panie :) Dane techniczne:
• Moc znamionowa: 100 W.
• Moc muzyczna: 150 W.
• Pasmo przenoszenia: 40-22000 Hz.
• Impedancja: 8 Ω.
• Efektywność: > 88 dB.
• Głośniki:
- niskośredniotonowy: SEAS W 170,
- wysokotonowy: SEAS K 21.
• Wymiary: 954x211x282 mm.
• Masa: 16 kg.
Skomentuj