Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki projekt do rocka 2kzł?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko że SW.STX.8.1,5.250.8.F.A.FC.X, średnio nadaje się do konstrukcji 2 drożnej. Nie neguje użycia "wstęgi", cóż jednemu córka innemu teściowa (jak to mawiają), ja po prostu nie widzę tu sensu aplikacji tych konkretnych modeli w 2wey.

Skomentuj

1000zł na obudowy i zwrotnice to jest taka bezpieczna kwota. Oczywiście można taniej ale to jest szukanie oszczędności. Dobra zwrotnica 2 drożna to 300-400zł , 3 drożna 400-600 i to na elementach standardowych (przynajmniej standardowych w mniemaniu tego forum), bez żadnych hi-endowych kondów czy cewek taśmowych.

Obecnie prawie wszystko kupuje się przez internet, trzeba doliczyć wysyłki. Mi poszło na ten cel ok 200zł.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
        Tylko że SW.STX.8.1,5.250.8.F.A.FC.X, średnio nadaje się do konstrukcji 2 drożnej. Nie neguje użycia "wstęgi", cóż jednemu córka innemu teściowa (jak to mawiają), ja po prostu nie widzę tu sensu aplikacji tych konkretnych modeli w 2wey.
        Ale ja podawałem konstrukcje 3 drożna a nie 2 drożna
        Ale widze że autor zamilkł wiec nie wiadomo co...

Skomentuj

SW.STX.8.1,5.250.8.F.A.FC.X kompletnie nie nadaje się do 2way to głośnik typowo subwooferowy/3way z niskim podziałem

Skomentuj

Czaruję...
          X