Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnica ala tonsil siesta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zwrotnica ala tonsil siesta

Planuje zbudować kolumny coś ala tonsil siesta i potrzebuje schematu zwrotnicy 2 x gdn 15/40/5 i GDWK 10/80/26 ewentualnie stx gdwk-10-200-8 . Na forum znalazłem tylko schemat zwrotnicy z jednym głośnikiem niskotonowym.

I raczej nigdzie indziej nie znajdziesz. Chyba, że znajdziesz kogoś kto ma takie kolumny i poda Ci wartości i rozmieszczenie elementów zwrotki.
    Drugim rozwiązaniem jest zakup głośników i próba zaprojektowania własnej zwrotnicy.

Skomentuj

Nikt nie mówił o wiernej kopii. Potrzebuje poprostu dobrej zwrotki na 2 x gdn 15/40/5 i GDWK 10/80/26.

Skomentuj

Zamieszczone przez levy22 Zobacz posta
        Potrzebuje poprostu dobrej zwrotki na 2 x gdn 15/40/5 i GDWK 10/80/26.
        System pomiarowy 100zł, Speaker Workshop - darmo, parę dni czytania artów z głównej - koszt zależny od WAF.
        Własna zwrotka i wiedza - bezcenne.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
          Zwrotki pisze się w "Akustyka", przenoszę.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
            System pomiarowy 100zł, Speaker Workshop - darmo, parę dni czytania artów z głównej - koszt zależny od WAF.
            Własna zwrotka i wiedza - bezcenne.
            Tak to każdy potrafi odpowiadać na pytania. Nie prościej było tobie napisać," kup gotową na allegro koszt 130zł"?? Juz wiem jak nabiłeś sobie 1025 postów. Schemat posiadam i dziękuje za niego pewnemu użytkownikowi innego forum.

Skomentuj

Tak to każdy potrafi odpowiadać na pytania. Nie prościej było tobie napisać," kup gotową na allegro koszt 130zł"?? Juz wiem jak nabiłeś sobie 1025 postów. Schemat posiadam i dziękuje za niego pewnemu użytkownikowi innego forum.
              Bez komentarza...
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                Tak to każdy potrafi odpowiadać na pytania. Nie prościej było tobie napisać," kup gotową na allegro koszt 130zł"?? Juz wiem jak nabiłeś sobie 1025 postów.
                Jakiś nowy na forum :)

Skomentuj

Nie na temat...
                  Chyba czas się zwijać z forum, napisałem ponad 1000 postów o niczym, co więcej wychodzi, że napisałem ponad 1000 postów mających na celu czepianie się, dawanie głupich rad itd...
                  A właśnie zacząłem się rozpisywać w moim nowym projekcie...

A tak na serio - dabyl, nie długo pierwsze symulacje TL dla Ushera 8955 pojawią się w moim wątku...serdecznie zapraszam na pogaduchy :)

Skomentuj

Nie na temat...
                    To może zostań jeszcze trochę i popisz o niczym na przykład o tym Usherze. Bedziesz mierzył TL w komorze polibudy ?

Skomentuj

Czaruję...
                    X