a moze mi ktos napisac co powinieniem kupic do tej zwrotynicy dokladnie? najlepiej ze strony stx.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
potrzebna pomoc w wyborze głośników
Collapse
X
-
http://pawel.lutuje.se/zwrotnica_3_drogi_STX_SCX.exe tutaj w PDFie jest
w zasadzie w STXie da sie kupic taniej tylko kondensator 2,2uF i rezystory
Skomentuj
-
pawel, mam pytanie. pisales że robiles zwrotnice na zamowienie za ok, 180 zl za pare, mi jak podliczylem koszt wszystkiego co jest w tym pdf z polinka to wyszlo za sam material 190zl. czy dobrze rozumiem ze podane czesci w pdf trzeba brac razy 2? tak? w koncu maja byc 2 zwrotnice przeciez. czy zle rozumiem? co tak duzo mi wyszlo?
---------- Post dodany o 10:41 ---------- Poprzedni post o 10:35 ----------
a i jeszcze jedno, czy nie orientujesz sie moze czy z tej strony zap-audio, znalazlem tam zwrotnice dedykowana do tych glosnikow co wybralem- stx. tylko ze jest tam: Zwrotnice trójdrożne----Konfiguracja----2x STX GDN 22-140-8 SCX -- STX GDM 14-150-8 SCX -- GDWK 10-200-8 PJ . czemu jest tam ta 2? czy mam rozumiec ze cena jest podana juz za 2 zwrotnice czy raczej ze pracuja tam w jednej kolumnie 2 stx 22, 1 stx 14 i pj?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kempes223 Zobacz postapawel, mam pytanie. pisales że robiles zwrotnice na zamowienie za ok, 180 zl za pare, mi jak podliczylem koszt wszystkiego co jest w tym pdf z polinka to wyszlo za sam material 190zl. czy dobrze rozumiem ze podane czesci w pdf trzeba brac razy 2? tak? w koncu maja byc 2 zwrotnice przeciez. czy zle rozumiem? co tak duzo mi wyszlo?
za same czesci z wysylka powinno wyjsc ok 150zl
no chyba ze brales drozsza wersje z jantzenami na GDMa - taka u mnie kosztowala od 230zl
Zamieszczone przez kempes223 Zobacz postaa i jeszcze jedno, czy nie orientujesz sie moze czy z tej strony zap-audio,
sam ladniejsze zrobisz za mniejsze pieniadze!
Skomentuj
Skomentuj