Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

potrzebna pomoc w wyborze głośników

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a moze mi ktos napisac co powinieniem kupic do tej zwrotynicy dokladnie? najlepiej ze strony stx.

Skomentuj

w PDFie masz spis czesci z polinka
      w STXie nie kupisz wszystkiego

Skomentuj

a jest taka strona zeby bylo wszystko? nie chce 2 razy za wysylke placic?

Skomentuj

chyba zap-audio
          ale szczerze mowiac to wole kupic i w STXie i w polinku

Skomentuj

Pawel, a moglbys moze dokladnie mi napisac co mam kupic z tej strony stx? nie moge znalesc tych rzeczy ktore sa w tym pdf. chyba jestem zbyt glupi:P

Skomentuj

http://pawel.lutuje.se/zwrotnica_3_drogi_STX_SCX.exe tutaj w PDFie jest
              w zasadzie w STXie da sie kupic taniej tylko kondensator 2,2uF i rezystory

Skomentuj

pawel, mam pytanie. pisales że robiles zwrotnice na zamowienie za ok, 180 zl za pare, mi jak podliczylem koszt wszystkiego co jest w tym pdf z polinka to wyszlo za sam material 190zl. czy dobrze rozumiem ze podane czesci w pdf trzeba brac razy 2? tak? w koncu maja byc 2 zwrotnice przeciez. czy zle rozumiem? co tak duzo mi wyszlo?

---------- Post dodany o 10:41 ---------- Poprzedni post o 10:35 ----------

a i jeszcze jedno, czy nie orientujesz sie moze czy z tej strony zap-audio, znalazlem tam zwrotnice dedykowana do tych glosnikow co wybralem- stx. tylko ze jest tam: Zwrotnice trójdrożne----Konfiguracja----2x STX GDN 22-140-8 SCX -- STX GDM 14-150-8 SCX -- GDWK 10-200-8 PJ . czemu jest tam ta 2? czy mam rozumiec ze cena jest podana juz za 2 zwrotnice czy raczej ze pracuja tam w jednej kolumnie 2 stx 22, 1 stx 14 i pj?

Skomentuj

Broń Boże nie kupuj tam zwrotnic tylko same elementy. A dlaczego? Poczytaj o zwrotnicach killera...

Skomentuj

Zamieszczone przez kempes223 Zobacz posta
                    pawel, mam pytanie. pisales że robiles zwrotnice na zamowienie za ok, 180 zl za pare, mi jak podliczylem koszt wszystkiego co jest w tym pdf z polinka to wyszlo za sam material 190zl. czy dobrze rozumiem ze podane czesci w pdf trzeba brac razy 2? tak? w koncu maja byc 2 zwrotnice przeciez. czy zle rozumiem? co tak duzo mi wyszlo?
                    czyzby az tak ceny podniesli? :o
                    za same czesci z wysylka powinno wyjsc ok 150zl

no chyba ze brales drozsza wersje z jantzenami na GDMa - taka u mnie kosztowala od 230zl

Zamieszczone przez kempes223 Zobacz posta
                    a i jeszcze jedno, czy nie orientujesz sie moze czy z tej strony zap-audio,
                    nie kupuj u niego gotowych zwrotnic!
                    sam ladniejsze zrobisz za mniejsze pieniadze!

Skomentuj

no polink chyba ma tylko kondensatory z JANTZEN-a. innych nie widze. a moglibyscie mi podpowiedziec jakie ozn beda mialy na stx? i czy wogule mozna je tam kupic?

Skomentuj

masz 2 wersje zwrotnicy
                        1 - duze czarne jantzeny na GDWK i na GDM
                        2 - czarny jantzen tylko na GDWK a na reszte elektrolity (zobacz zdjecia wyzej)

i tylko zamiast tych czarnych mozesz kupic jakies foliowe z STXa

Skomentuj

Czaruję...
                        X