Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnica regulowana

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez Koralzloty Zobacz posta
    a Wy w jakich firmach pracowaliście?
    Nie mam nic wspólnego z branżą audio. Czasem pisze tu cos na tematy finansowe, tym sie własnie zajmuję.
    Technika głośnikowa i DIY to wyłącznie moje hobby.
    Z branzy zawodowej moge natomiast powiedzieć, że przypadki firm z takimi "władcami" radzę omijać z daleka.
    Last edited by raven1985; 26.12.2011, 10:28.

Skomentuj

Nie na temat...
      jam jest pracownik Stx oraz jego wladca
      To jesteś właściciel czy nie?
      Dabyl, Racjonalny, arwas a Wy w jakich firmach pracowaliście?
      Też związanych z audio?
      A mnie to już nie zapytasz tylko dalej będziesz sączył teorie o lech-polu? :flapper:

Zamieszczone przez arwas Zobacz posta
      Z branzy zawodowej moge natomiast powiedzieć, że przypadki firm z takimi "władcami" radzę omijać z daleka.
      Coś w tym jest

Skomentuj

Nie na temat...
        p.s. hmm tak z czystej ciekawości jeżeli można wiedzieć Dabyl, Racjonalny, arwas a Wy w jakich firmach pracowaliście?
        Mnie już o to poniekąd tutaj na forum pytano. Pracowałem - jak to mówi się w branży - w projektowaniu. A konkretniej, projektowałem instalacje grzewcze i chłodnicze dla budynków użyteczności publicznej (np. Centrum JPII "nie lękajcie się" w Krakowie), ale także do domków jednorodzinnych i zabudowy wielorodzinnej. Czym się obecnie zajmuję i gdzie pracuję to można na forum wyczytać. Strasznie niby poważna sprawa. Generalnie szeroko pojęta energetyka cieplna, projekty "ministerialne" (np. Narodowe Centrum Badań i Rozwoju), współpraca z przemysłem rodzimym i zagranicznym. Specjalizuję się jednak w regulacji instalacji grzewczych, z tego zakresu publikuję prace i poddaję krytyce niektóre z obecnie przyjętych w aktach normatywnych algorytmy obliczeniowe, proponując nowe, mające na celu zapewnienie większej stabilności i jakości procesu regulacyjnego, a także zmniejszenie kosztów eksploatacyjnych pracującej instalacji. Tak w skrócie :).
        Audio to "tylko" moje zboczenie od najmłodszych lat. Też można o tym w jednym wątku poczytać.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
          Proszę o zakończenie tego OT a wszelkie spory między sobą załatwiajcie Panowie na PW.

Skomentuj

Czaruję...
          X