Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowa zwrotnic do kolumn sony fcr 6000

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzieki Panowie za odpowiedz,widzę ze naprawdę nie ma to sensu i odpuszczę modyfikacje tych kolumn za duży by to byl koszt.

---------- Post dodany o 10:11 ---------- Poprzedni post o 10:09 ----------

[/QUOTE]http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...05987c1530ead9[/QUOTE]
    .

To jest mój post kolego,tylko ze te ciule z elektrody nic nie podpowiedzą i tylko regulaminem się zasłaniają.Kolega polecił mi to forum i miał racje ze dowiem się więcej.

---------- Post dodany o 10:12 ---------- Poprzedni post o 10:11 ----------

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
    Bo zapomniałem odpisać :lol:

Prawdopodobnie koszt części, mojej robocizny i przesyłek podwoi obecną wartość tego zestawu. Nie napisałeś czy to ma obejmować same kolumny frontowe czy cały zestaw "kina".
    Grać będzie lepiej ale nikt ci nie da pewności o ile lepiej. Może być tylko trochę lepiej moze nawet dużo lepiej ale to "lepiej" to i tak jest niewiele w porównaniu do tego co można uzyskać za podobne pieniądze budując samemu od 0 lub kupująć od kogoś dobre DIY. Wszyscy z doświadczenia wiedzą, że takie fabryczne kolumny jak te twoje są skopane od A do Z, zaczynajac od obudowy, wytłumieniu, przez głośniki na zwrotnicach kończąc. Wszystko jest do bani. Poprawa jednej rzeczy aż tak bardzo im nie pomoże, chociaż niewątpliwnie można zrobić żeby zagrały trochę lepiej. Ale czy to ci wystarczy i czy się opłaca?

Chodziło mi tylko o kolumny frontowe.

Skomentuj

Czaruję...
    X