ploter odwroc polaryzacje wysokotonowki zmierz wtedy...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zwrotnice zap audio- opinia
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaNiemniej jednak muszę stwierdzić, że jego działania związane z "dystrybucją" zwrotnic głośnikowych oceniam całkowicie negatywnie. Przemawia przez niego chyba trochę czegoś z pogranicza pomiędzy hipokryzją a pazernością. Mógł w pewnym momencie powiedzieć "OK, moje zwrotki to kupa - zrywam z tematem", albo w ogóle z tematem zerwać bez ogłaszania tego publicznie i pewnie lepiej by na tym wyszedł, a tak - jest jak jest.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez arwas Zobacz postaA poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??
bo to jest nabijanie ludzi w butelkęJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaKurcze nie pamiętam ale chyba robiłem pomiar po zmianie polaryzacji i wiele to nie pomagało ;/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez arwas Zobacz postaDaje ludziom to czego potrzebują. na przykład zwrotnice. A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??
A idąc tym tropem - czyli brakiem bezpośrednich porównań różnych alternatyw Killer jest, tak jak napisałeś, "dobrym sprzedawcą" - daje ludziom to, czego potrzebują - przy czym nie mają świadomości tego, że mogą mieć coś lepszego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaale gówno zapakowane w złoty papierek ze wstążeczką nadal będzie gównem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaale gówno zapakowane w złoty papierek ze wstążeczką nadal będzie gównemZamieszczone przez pharoh Zobacz postaAle bardziej wartosciowym
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postato niech chociaż będą poprawne i spełniają standardowe "normy"
bo to jest nabijanie ludzi w butelkę
---------- Post dodany o 23:42 ---------- Poprzedni post o 23:37 ----------
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaNo bo jak zwrotka jest OK to na pomiarze widać różnicę w polaryzacji. Jak zwrotka jest skopana, to zmiana polaryzacji momentami nic nie zmienia... zarówno w pomiarach jak i w odsłuchu.
---------- Post dodany o 23:43 ---------- Poprzedni post o 23:42 ----------
Zamieszczone przez Kubik87 Zobacz postaA jak to będzie psie kupa i w nią wetknie się flagę to będzie to sztuka
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Kubik87 Zobacz postaA jak to będzie psie kupa i w nią wetknie się flagę to będzie to sztuka
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaJak dla mnie to już będzie profanacja
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez arwas Zobacz postaJemu chodziło pewnie o program Kuby Wojewódzkiego. Ale mnie się zdaje że on nie flagę wetknąl tylko wetknął drzewce w kupę opierajć go o ziemię. Więc tu żadnej profanacji nie było. profanacja to był jak odsłaniali jakiś pomnik w katyniu, miednoje czy chwg i zwinęli flagę jak - kupę - brudnych łachów.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez arwas Zobacz postaJemu chodziło pewnie o program Kuby Wojewódzkiego. .
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez Kubik87 Zobacz postaNie, nie chodziło mi o program tego pajaca. W 2006 (2 lata wcześniej niż u Wojewódzkiego) Marek Raczkowski razem z Anną Brzezańską powtykał 70 biało-czerwonych flag w psie odchody znajdujące się na warszawskich trawnikach.
Skomentuj
Skomentuj