Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnice zap audio- opinia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ploter odwroc polaryzacje wysokotonowki zmierz wtedy...
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kurcze nie pamiętam ale chyba robiłem pomiar po zmianie polaryzacji i wiele to nie pomagało ;/

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
        Niemniej jednak muszę stwierdzić, że jego działania związane z "dystrybucją" zwrotnic głośnikowych oceniam całkowicie negatywnie. Przemawia przez niego chyba trochę czegoś z pogranicza pomiędzy hipokryzją a pazernością. Mógł w pewnym momencie powiedzieć "OK, moje zwrotki to kupa - zrywam z tematem", albo w ogóle z tematem zerwać bez ogłaszania tego publicznie i pewnie lepiej by na tym wyszedł, a tak - jest jak jest.
        Przeciez to się własnie wiąże z tym ze jest takim dobrym sprzedawcą. Daje ludziom to czego potrzebują. na przykład zwrotnice. A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??

Skomentuj

Zamieszczone przez arwas Zobacz posta
          A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??
          to niech chociaż będą poprawne i spełniają standardowe "normy"
          bo to jest nabijanie ludzi w butelkę
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
            Kurcze nie pamiętam ale chyba robiłem pomiar po zmianie polaryzacji i wiele to nie pomagało ;/
            No bo jak zwrotka jest OK to na pomiarze widać różnicę w polaryzacji. Jak zwrotka jest skopana, to zmiana polaryzacji momentami nic nie zmienia... zarówno w pomiarach jak i w odsłuchu.

Skomentuj

On nie jest dobrym sprzedawcą. Żeruje na ludzkiej niewiedzy i naiwności. Dobry sprzedawca to taki, do którego klient powróci ponownie na zakupy. Kupując zwrotnice u Killera, zakup ten jest jednorazowy na dodatek kupujący poszerza grono niezadowolonych klientów.

Skomentuj

Daje ludziom to czego potrzebują. na przykład zwrotnice. A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??
                Ale to nie jest kwestia tego, czy zwrotki będą się podobały, czy nie - chodzi oczywiście o brzmienie na tych zwrotkach. Prostu jeśli zwrotka jest "zła" to będzie przeważnie "brzmiała źle" - jeśli będziemy brali pod uwagę kilka "dobrych" zwrotek, to po prostu będą brzmiały inaczej, ale każda będzie "znośna" dla większości słuchających. Oczywiście tak będzie jeśli będziemy brać pod uwagę bezpośrednie porównanie - w innym przypadku nawet skopana zwrotka może brzmieć "OK", bo nie mamy bezpośredniego odniesienia do czegoś lepszego. Niestety większość ludzi nie dysponuje słuchem absolutnym.

A idąc tym tropem - czyli brakiem bezpośrednich porównań różnych alternatyw Killer jest, tak jak napisałeś, "dobrym sprzedawcą" - daje ludziom to, czego potrzebują - przy czym nie mają świadomości tego, że mogą mieć coś lepszego.

Skomentuj

Marketing to podobno (sam po części taki kierunek studiowałem) takie narzędzie, że można wziąć z ulicy kamień nic niewarty i sprzedać:)

Skomentuj

hehe...
                    ale gówno zapakowane w złoty papierek ze wstążeczką nadal będzie gównem
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                      Ale bardziej wartosciowym

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                        Ale bardziej wartosciowym
                        A jak to będzie psie kupa i w nią wetknie się flagę to będzie to sztuka

Skomentuj

to niech chociaż będą poprawne i spełniają standardowe "normy"
                          bo to jest nabijanie ludzi w butelkę
                          Zwrotnica w Totem Mite i Staff też nie jest poprawna i nie spełnia standardowych norm a kolumny kosztują od 2200 do 7000 zł. W dodatku te zwrotnice są masowoklonowane na tym forum również - nie przeszkadza wam nabijanie ludzi w butelkę ?

---------- Post dodany o 23:42 ---------- Poprzedni post o 23:37 ----------

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          No bo jak zwrotka jest OK to na pomiarze widać różnicę w polaryzacji. Jak zwrotka jest skopana, to zmiana polaryzacji momentami nic nie zmienia... zarówno w pomiarach jak i w odsłuchu.
                          Na pomiarach to widac głównie to na co pozwalają warunki pomiaru. Jesli zapadłość na charakterystyce będzie wąskopasmowa nie ma szansy żeby to rozpoznćł na słuch. Najwyżej cos nam będzie nie pasowac w brzmieniu, ale słuchaniem nie stwierdzimy co jest przyczyną. Nie tacy już się złotousi na tym wykładali więc ewentualne zaprzeczenia pozwole sobie z góry pokryć śmiechem

---------- Post dodany o 23:43 ---------- Poprzedni post o 23:42 ----------

Zamieszczone przez Kubik87 Zobacz posta
                          może nie do końca, ale jak to będzie kupa artysty w zalutowanej puszce to już na pewno będzie sztuka

Skomentuj

Nie na temat...
                            Jak dla mnie to już będzie profanacja

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                              Jak dla mnie to już będzie profanacja
                              Jemu chodziło pewnie o program Kuby Wojewódzkiego. Ale mnie się zdaje że on nie flagę wetknąl tylko wetknął drzewce w kupę opierajć go o ziemię. Więc tu żadnej profanacji nie było. profanacja to był jak odsłaniali jakiś pomnik w katyniu, miednoje czy chwg i zwinęli flagę jak - kupę - brudnych łachów.

Skomentuj

Nie na temat...
                                Jemu chodziło pewnie o program Kuby Wojewódzkiego. Ale mnie się zdaje że on nie flagę wetknąl tylko wetknął drzewce w kupę opierajć go o ziemię. Więc tu żadnej profanacji nie było. profanacja to był jak odsłaniali jakiś pomnik w katyniu, miednoje czy chwg i zwinęli flagę jak - kupę - brudnych łachów.
                                Dlatego nie dziwmy się że upadają Polskie firmy, skoro polacy nie potrafią poszanować flagi narodowej to tym bardziej rodzimego przemysłu

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Jemu chodziło pewnie o program Kuby Wojewódzkiego. .
                                  Nie, nie chodziło mi o program tego pajaca. W 2006 (2 lata wcześniej niż u Wojewódzkiego) Marek Raczkowski razem z Anną Brzezańską powtykał 70 biało-czerwonych flag w psie odchody znajdujące się na warszawskich trawnikach.

Skomentuj

Nie na temat...

Nie, nie chodziło mi o program tego pajaca. W 2006 (2 lata wcześniej niż u Wojewódzkiego) Marek Raczkowski razem z Anną Brzezańską powtykał 70 biało-czerwonych flag w psie odchody znajdujące się na warszawskich trawnikach.
                                    No to performance jak się patrzy. Sztuka pełną gęba i zaangazowania społecznie na poziomie municypalnym - zwracajaca uwage na tak zwany problem psich kup na trawnikach - bo jak wiadomo tylko w Polsce psy sraja na trawniki, co trzeba uczcić flaga narodową. Gdzie indziej w świecie walą sąsiadom dyskretnie na wycieraczki pewnie

Skomentuj

Czaruję...
                                    X