Serwus,
temat jest prosty - potrzebuję mini monitorki na biurko - przeznaczenie muzyka.
Coś o miejscu - biurku - będą grały w odległości od głowy - 60-70cm
Niestety mam małe biurko i mało miejsca - i tego zmienić obecnie nie mogę.
Zasilanie - w zasadzie mogę je podłączyć do wzmacniaczy z Pianocraft 640 bo taka możliwość istnieje.
Lub zdecydować się na jaką wersję aktywną.
Panowie - nie ukrywam, że idę ku rozwiązaniom raczej gotowym - nie każdy ma możliwości czas i umiejętności jak wielu z Was - stąd też przyszedłem po poradę.
Myślałem też o zestawie 2.1 - z drugiej strony czy czasem gotowe zestawy komputerowe nie będą a miarę dobre za kwotę dajmy 500zł ? załóżmy, że to taki budżet.
Ciężko mi się zdecydować, ale słyszałem 2-3 zestawy i sopranu to one nie mają lub mają bezndziejny.
Czy możecie mi jakoś pomóc ?
Dziękuję
temat jest prosty - potrzebuję mini monitorki na biurko - przeznaczenie muzyka.
Coś o miejscu - biurku - będą grały w odległości od głowy - 60-70cm
Niestety mam małe biurko i mało miejsca - i tego zmienić obecnie nie mogę.
Zasilanie - w zasadzie mogę je podłączyć do wzmacniaczy z Pianocraft 640 bo taka możliwość istnieje.
Lub zdecydować się na jaką wersję aktywną.
Panowie - nie ukrywam, że idę ku rozwiązaniom raczej gotowym - nie każdy ma możliwości czas i umiejętności jak wielu z Was - stąd też przyszedłem po poradę.
Myślałem też o zestawie 2.1 - z drugiej strony czy czasem gotowe zestawy komputerowe nie będą a miarę dobre za kwotę dajmy 500zł ? załóżmy, że to taki budżet.
Ciężko mi się zdecydować, ale słyszałem 2-3 zestawy i sopranu to one nie mają lub mają bezndziejny.
Czy możecie mi jakoś pomóc ?
Dziękuję
Skomentuj