Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil AKTIV 200 zmiana obudowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tonsil AKTIV 200 zmiana obudowy

Witam
    Na wstępie chciałem powiedzieć ze jeżeli zły dział proszę moderatora o przeniesienie.
    Do konkretów, dziś na tapecie mam subwoofer Aktiv 200 jest to starsza wersja (na przodzie nie ma panelu regulacyjnego) obudowa a raczej to co można nazwać obudowa jest w złym stanie, uszkodzone rogi, okleina odłazi, jedyne co się nadaje to głośniki wraz z panelem wzmacniacza i tu moje pytanie, ponieważ zauważyłem na allegro obudowę do Aktiva 200 Maestro. Pytanie do was czy możliwe jest przełożenie wspomnianych głośników i panelu ze starego do tej obudowy? Od razu dodam ze nie jestem specjalista. Co do regeneracji bieżącej obudowy to raczej odpada bo ja nie mam wprawy w fornirowaniu itd.

ale ktora starsza wersje masz?
    z takimi samymi b-r?
    bo starsze mialy takie paskudne proste b-r

pomijajac b-r to mozesz wszystko przekladac

Skomentuj

ja mam ta wersje (dodam ze zdjęcie nie jest posiadanego suba w roli jasności) , a chce zamienić obudowę na ta

Skomentuj

nie laduj zdjec na serwer bo praktycznie nie ma takiej mozliwosci
        umieszczaj zdjecia na zewnetrznych serwisach

obudowa jest taka sama (litraz itp)
        roznica tylko w wygladzie (zmiana producenta) i zmienil sie chyba tez panel

Skomentuj

Dobra rozumiem, jeszcze raz daje link http://imageshack.us/g/171/resssub200a002euro5761.jpg/
          ten czarny to wersja która posiadam (dodam ze zdjęcie nie jest posiadanego suba w roli jasności) a do takiej drugiej chce zaaplikować.

Skomentuj

Czaruję...
          X