Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Do domu i na imprezy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do domu i na imprezy

Witam!!!
    Jak myślicie czy głśniki ARN 312 nadają sie do zbudowania kolumn, na imprezy i do domu. Co wy proponujecie??
    Pozdrawiam!!

ja proponuje Vifę..ale znow cena gra główną rolę w tym przedstawieniu.. dlatego Stx.. ich jakość jest nieporównywalnie niższa od tej pierszej firmy .mogą też być Tonsile. oczywiście konstukcja podłogowa jak do dobrego dudnienia na imrach:P a właśnie -na imrezy to może być głośnik bazarowy:P(wszyscy skupiają się na pifku:))))
    Pozdro

[ Dodano: 2004-07-02, 13:27 ]
    oczywiście wzmacniacz minimum 100 150 W:)P

Skomentuj

Mimo iz nie znam tych głośników to wydaje mi się za dom i imprezy to dwa różne światy.
      Chociaż małe iprezki w domku można śmiało nagłaśniać (i przecież chyba wszyscy tak robimy) domowym sprzętem.
      Wszystki zależy od tego jakie będą to imprezy.

Skomentuj

arn312 bym nie polecał za mała moc na imprezki sam mam dwa spalone

Skomentuj

A ja bym polecal GD 30/150 Tonsila, ale nie wiem czy jeszce dostaniesz.. Sam mam ten glosnik ki gram nim ostre imprezki w pubie i slucham w domciu. Doi tego mam GDM 16\80 i GDWK 11\100. Gra to super. No i oczywiscie dwa suby!

Skomentuj

ARN buczy a nie gra, pozatym mała efektywnosc i mocowo tez sałbo.
            TONISL GDN30/80/2 np dwie sztuki w jednej pace na wzór zusów gralyby wysmienicei. ALe to na niejsze impry.

A GD30/150 + suby wyśmienite!!!

Skomentuj

mozesz tez poszukac gdn 30\100\?? je na pewno kupisz, mialem je poprzednio i efekt byl takze super. Zastanow sie nad Tonsilem jest nie za drogi a na pewno na imprezki starczy....

DOBRE BO PO:SKIE :P

Aha zeby ci nie przyszlo na mysl kupowacc STX, chyab ze robisz dudniace pudla do grania techno :P

Skomentuj

Myślłem tez nad głośnikami tonsila, po dwa gdn 25/60 do jednej budy. Te głośniki mają SPL 92 dB. Zrobić by dwie takie i do tego jeszcze jakieś sub-y.

Skomentuj

Calkiem pomysl... Moj kumpel mial tak rozwiazane i nei mial suba a basiku bylo sporrooo

Zrob jednego suba do tego i bedzie jazda....

Skomentuj

a ja bym dał coś z eminence np z serii beta moze beta 12 albo celestiona z serii truvox nie da się niestety zrobić kolumn które by ładnie grały na imprezach i w domu...... albo moze kolumienki na 2x20/80/2 to na odmiane będzie lepiej grało w domu a na imprezach moze się spocić :)

Skomentuj

Myślłem tez nad głośnikami tonsila, po dwa gdn 25/60 do jednej budy. Te głośniki mają SPL 92 dB. Zrobić by dwie takie i do tego jeszcze jakieś sub-y.
                      do tego jakieś suby? to ile tych subów:P heeh do tego by nie trzeba było już nic tym byś towarzstwo imprezowe zadowolił(chyba że mieszkasz w domu o powierzchni boiska do piłki nożnej
                      pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                      X