Jak Ty siedzisz za oceanem to ja bym tam w ogole nie bral seasow, za drogie tam sa w porownaniu do innych glosnikow. Natomiast zamiast wstegi AC wzialbym fountek neocd2.0, ktory jest odpowiednikiem G3Si i kosztuje tyle samo co G2SI
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny fabryczne przeciwko diy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaTo właśnie DIYowcy są tymi którzy sprawdzają nieszablonowe zestawienia .
---------- Post dodany o 17:11 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaJak Ty siedzisz za oceanem to ja bym tam w ogole nie bral seasow
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaNatomiast zamiast wstegi AC wzialbym fountek neocd2.0, ktory jest odpowiednikiem G3SiDayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Moze podam strony z ktorej najchetniej zamowil bym glosniki bo aurum moge miec taniej niz tego funteka wiec sa to solen electronic i part expres, gdzie z parta mam troche drozsza przesylke. A moze neo cd3.5H tylko 54 dolary wiec zostanie wiecej kasy na niskotonowy. Dobre opinie ma tez beston 002A.
Skomentuj
-
Co sadzicie o ess 689 wyglada na stara dobra szkole bo z 12 niewidze nic rozsadniejszego w part expres ,z 10 jest juz wiekszy wybor i tu znowu najbardziej przemawia za mna aurum cantus 250 mk2. Zastanawialem sie tez zeby zrobic ciecie w okolicach 1k i na sredniaka zastosowac morela cam 558.
Skomentuj
Skomentuj