Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny fabryczne przeciwko diy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak Ty siedzisz za oceanem to ja bym tam w ogole nie bral seasow, za drogie tam sa w porownaniu do innych glosnikow. Natomiast zamiast wstegi AC wzialbym fountek neocd2.0, ktory jest odpowiednikiem G3Si i kosztuje tyle samo co G2SI

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
      To właśnie DIYowcy są tymi którzy sprawdzają nieszablonowe zestawienia .
      Dzięki Twoim sugestiom w mojej głowie zrodził się pomysł na połączenie Usher 9950-20 z Dayton RS150 (lub Fountek FW146) :)

---------- Post dodany o 17:11 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
      Jak Ty siedzisz za oceanem to ja bym tam w ogole nie bral seasow
      Dokładnie 12" Daytona RS będziesz miał w cenie 10" Seasa. Czyli jeden głośnik za free.
      Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
      Natomiast zamiast wstegi AC wzialbym fountek neocd2.0, ktory jest odpowiednikiem G3Si
      Spójrz jeszcze na mój Avatar ( Neo X 3.0)
      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Moze podam strony z ktorej najchetniej zamowil bym glosniki bo aurum moge miec taniej niz tego funteka wiec sa to solen electronic i part expres, gdzie z parta mam troche drozsza przesylke. A moze neo cd3.5H tylko 54 dolary wiec zostanie wiecej kasy na niskotonowy. Dobre opinie ma tez beston 002A.

Skomentuj

Jak masz dostęp do aurum cantusa to na srednie możesz brać pod uwagę AC130MK2, nie jest aluminiowy ale to dobry głośnik.

Skomentuj

Co sadzicie o ess 689 wyglada na stara dobra szkole bo z 12 niewidze nic rozsadniejszego w part expres ,z 10 jest juz wiekszy wybor i tu znowu najbardziej przemawia za mna aurum cantus 250 mk2. Zastanawialem sie tez zeby zrobic ciecie w okolicach 1k i na sredniaka zastosowac morela cam 558.

Skomentuj

Czaruję...