Witam, od dłuższego czasu noszę się z zamiarem wykorzystania dwóch GDNów Tonsila 25/80/3 w obudowie push-pull.
I moje pytanie by nie być mądrym po szkodzie.. Czy jest to wykonalne i opłacalne?
Chciałbym stworzyć coś na wzór Aktiva 200, nie chcę już klasycznych obudów BR, dwie oddzielne komory i dwa różne tunele BR, na razie bez wzmacniacza, sama obudowa. Zależało by mi, by ktoś znający bardzo dobrze tematykę wyliczył mi dwie komory o ile jest to możliwe (litraż) w którym miały by te GDNy grać oraz długość tuneli BR i jeśli ktoś będzie miał to cenne wskazówki mile widziane :)
O ile jest ten projekt sensowny to myślę, że wyjdzie z tego coś ciekawego.
Pozdrawiam Karol.
---------- Post dodany o 09:13 ---------- Poprzedni post o 20:14 ----------
I co o tym myślicie? Miało by to szanse powodzenia?
I moje pytanie by nie być mądrym po szkodzie.. Czy jest to wykonalne i opłacalne?
Chciałbym stworzyć coś na wzór Aktiva 200, nie chcę już klasycznych obudów BR, dwie oddzielne komory i dwa różne tunele BR, na razie bez wzmacniacza, sama obudowa. Zależało by mi, by ktoś znający bardzo dobrze tematykę wyliczył mi dwie komory o ile jest to możliwe (litraż) w którym miały by te GDNy grać oraz długość tuneli BR i jeśli ktoś będzie miał to cenne wskazówki mile widziane :)
O ile jest ten projekt sensowny to myślę, że wyjdzie z tego coś ciekawego.
Pozdrawiam Karol.
---------- Post dodany o 09:13 ---------- Poprzedni post o 20:14 ----------
I co o tym myślicie? Miało by to szanse powodzenia?
Skomentuj