Witam wszystkich na tym forum i na samym początku chciałbym wyrazić swój wielki podziw dla ogromu pracy jaki wykonujecie w tworzeniu konstrukcji DIYAudio i pomocy, którą oferujecie innym, WIELKI SZACUN!
Jako, że zainspirowaliście mnie swoimi pomysłami i wiedzą zamierzam zabrać się budowy własnych kolumn podłogowych.
Baza, na której chciałbym budować to Usher 8945A lub 8948A, wysokotonowy pewnie też z tej samej stajni, ale tu już chciałbym zdać się na Wasze doświadczenie. Nie mam specjalnie sprecyzowanego gustu muzycznego (lubię po prostu dobrą muzykę).
Trochę szczegółów:
- pow. odsłuchu 30 mk2,
- wzmacniacz po odsłuchu na swoich mam nadzieje diy w salonie dokonam wyboru,
- preferowana konstrukcja 2.5 drożna,
Dlatego też zwracam się do Was przyjaciele z prośbą o pomoc w budowie, tj projekt skrzyni ze strojeniem BR i zwrotki.
Pozdrawiam.
Jako, że zainspirowaliście mnie swoimi pomysłami i wiedzą zamierzam zabrać się budowy własnych kolumn podłogowych.
Baza, na której chciałbym budować to Usher 8945A lub 8948A, wysokotonowy pewnie też z tej samej stajni, ale tu już chciałbym zdać się na Wasze doświadczenie. Nie mam specjalnie sprecyzowanego gustu muzycznego (lubię po prostu dobrą muzykę).
Trochę szczegółów:
- pow. odsłuchu 30 mk2,
- wzmacniacz po odsłuchu na swoich mam nadzieje diy w salonie dokonam wyboru,
- preferowana konstrukcja 2.5 drożna,
Dlatego też zwracam się do Was przyjaciele z prośbą o pomoc w budowie, tj projekt skrzyni ze strojeniem BR i zwrotki.
Pozdrawiam.
Skomentuj