Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt=kicz?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Blaupunkt=kicz?

Kupiłem jakiś czas temu radio samochodowe blaupunkt. Jest to już drugie moje radio z tej firmy i mam z nim ten sam problem. Wyprowadza mnie to już z równowagi. Na dużych dziurskach przerywa. Jest to jeden z nowszych modeli Blaupunkt Woodstock DAB52 więc dlaczego tak się dzieje. Czy radia tej firmy maja tak kiepski laser, czy poprost jestem ten jeden na milion, który trafil drugi raz na takie radio. Czy można temu zaradzić?

Re: Blaupunkt=kicz?

Zamieszczone przez batonx
    Czy radia tej firmy maja tak kiepski laser
    Laser maja raczej dobry, ale moze te modele nie maja zaimplementowanej korekcji SPD (jakby ktos nie wiedzial SPD-Syndrom Polskich Drog lub Syndrom Polskich Dziur)

Skomentuj

moja rada zacnji omijavc dziury i bedzie ok, ja tak robie

Skomentuj

omijać dziury -dobre. trzeba by wcale nie wyjeżdżać z garażu:). Co do przeskakiwania to na to nie ma rady -spotkałem sie ze sprzętem wielu firm i wiekszość z nich ma kłopoty z odczytem na dziurach.

Skomentuj

po prostu trzeba miec zmieniarke... w saabie 9000 z 97r anie razu jeszcze plyta nie przerwala od wstrzasow... a radio i zmieniarka alpiny od nowosci

Skomentuj

sprawdzx czy wsyzstko jest zamocowane porzadnie czasami zdarza sie ze niedbale zamocowane urzadzeni wpada w wibrece ktore poteguja sie przez zle zamocowanie

Skomentuj

Blaupunkt nie posiada bufora w zwiazku z czym na dużych dziurach będzie "skakał"
              niestety......rada ? owinąć grubą gabką i do schowka )

Skomentuj

Poprostu blaupunkt jest na niemieckie autostrady a nie na nasze drogi,jak pewnie i większość odtwarzaczy CD.Dlatego ja preferuję albo MP3 albo kasete w samochodzie.

Skomentuj

batonx, sprobuj podkrecic napiecie na laserze to czasem pomaga

Skomentuj

Czaruję...
                  X