Witam mam jeszcze jedno pytanie czy głośnik dajmy na to wysokotonowy moze być przykręcony w obojętnie jakiej pozycji tzn tak jakbyśmy go obracali wokół własnej osi z mojej wiedzy wynika ze tak ale wole jeszcze zapytać
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przykręcenie głośnika do obudowy zapytanie
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaW przypadku 29TAF/W miałoby to znaczenie, ma niesymetryczny waveguide.
Załączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez etaks Zobacz postaGdyby to miało mieć jakiekolwiek znaczenia to producenci oznaczaliby swoje głośniki, np strzałką do góry.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaW przypadku 29TAF/W miałoby to znaczenie, ma niesymetryczny waveguide.
Skomentuj
-
Przyjrzałem się dokładnie moim egzemplarzom i zapewniam, że nie są symetryczne. Asymetria jest bardzo mała, ale jest. Zresztą pisze o tym sam Seas na stronie produktu:
Two part front plate with smooth, slightly elliptical wave guide made from elastomer provide excellent high frequency response and dispersion.
Skomentuj
Skomentuj