Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

W co lepiej pójść? T.STX.4.1.250.6.F.A.SC.X, czy USHER AUDIO T9950-20

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W co lepiej pójść? T.STX.4.1.250.6.F.A.SC.X, czy USHER AUDIO T9950-20

Chcę zastąpić AWX'a wysokotonowego, tylko mam dylemat czy Usherem, czy tym ceramicznym STXem.
    Ktoś może porównywał oba?

Zdecydowanie Usher.

Skomentuj

No i super, dzięki za szybką i zdecydowaną opinie :thumbup:

Skomentuj

Przy tak dużej różnicy w cenie, to ja bym spróbował dawnego HDS Tweeter, teraz pod marką Scana: http://www.loudspeakershop.eu/glosni...00-p-1932.html 205zł to bardzo dobra cena za ten głośnik, sam zresztą się nad nim zastanawiam do jednej z moich konstrukcji.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

LuSzTi, sugerujesz, że ten Scan Speak zagra ciekawiej niż Usher?

Skomentuj

Myślę, że to będzie trochę inne granie. Można go nisko ciąć, ma swoje zalety, no i w końcu byłoby coś innego na forum. Był szał na Seasy, później na Ushery, teraz staniały Scany więc może krok w te stronę?
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Trochę inne grania można się spodziewać, to wiem - w końcu to inny głośnik. Dla samej zasady, że będzie coś innego forum, to nie chciałbym tego modyfikować. Jednak niskie cięcie kusi, skoro jest tak dobry, jak mówisz, to już zupełnie inaczej zagra. Przy ilu proponujesz go ciąć? Bo jak rozumiem, znasz ten głośnik. :)
              Przemyślę to jeszcze, bo modyfikację planuję dopiero za ok. 2 miesiące. Na razie muszę dokończyć inne, rozgrzebane projekty.

Skomentuj

Czaruję...
              X